Dnes som dostal pod stromcek Fallout1, a tak ze si to idem nainstalovat, ale vyhodilo mi, ze ta hra nepodporuje windows xp, ide len na 95tke. Nevie mi niekto poradit, ci sa to neda nejako obist? Lebo sa mi neda ani nainstalovat, a rad by som sa to zahral.
To ma napadlo, ale to by sa mi musel dat ten fallout najskor nainstalovat, ale ono mi to vyhodi hned ako dam instalovat, ze nemam spravnu verziu windowsu. Inac je to chore, ze sa este v tejto dobe predavaju hry, ktore idu len na 95tke, lebo tu uz nikto nema.
a ked ma niekto stary PC tak co? keby si mal taky ty, tak povies, ze je to chore, ze neni dostat na to hry. Inak ide to aj na windows 98, tak si bud nainstaluj aj ten, alebo si pockaj na Fallout 3.
viem, uz je neskoro, ked tato skvela hra fachci jednemu z mala, co maju radi fallout, ale da sa to jednoduchsie obist.
pozeral som navod, co ste sem poslali. hm, je to trosku zbytocne si vytvarat nejake suboriky a tam zapisovat kdo vie co..
nabuduce si proste otvor to cedlo a vsimnes si, ze su tam dve exe-cka na instalaciu.. jedna normal pre win a druha DOSovska.. kludne sputi tu dosovku a naistaluje do compu. ide to, osobne vyskusane niekolkokrat.
treba si nainstalovat Direct X starsej verzie napr 8.0 samozrejme tim sa ti ale vymaze povodny cize ked budes chcet hrat potom dalej novu hru budes si muset nainstalovat novsi DX
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
pozeral som navod, co ste sem poslali. hm, je to trosku zbytocne si vytvarat nejake suboriky a tam zapisovat kdo vie co..
nabuduce si proste otvor to cedlo a vsimnes si, ze su tam dve exe-cka na instalaciu.. jedna normal pre win a druha DOSovska.. kludne sputi tu dosovku a naistaluje do compu. ide to, osobne vyskusane niekolkokrat.