každý má vo svojom okolí niekoho, kto vám pri prvej príležitosti vpichne nôž do chrbta...do tváre úsmev a milé slová a keď sa nedívate samé ohováračky a vymyslená skutočnosť....ako sa dajú takýto ľudia prekuknúť??...pozná niekto z vás nejakú fintu ako tak
prekukavam ludi odmalicka a verim len tym, ktorych poznm dlhsi cas neco sa zazilo a podobne.
inak na toto neexistuje navod...sa musis popalit par krat aby si vedela co komu ako
ja mám taký nos na ľudí proste z prvého stretnutia viem odhadnúť, aké úmysly ten človek má. Keď šla mama do biznisu s niekým, vždy som jej povedala na tú si dávaj pozor, na toto si dávaj pozor a zatiaľ som vždy mala pravdu to isté sa mi teraz potvrdilo na vlastnej koži, že som človeka v kútiku duše dobre odhadovala, že proste za milou tváričkou je úplne iná podstata.´. Ono hlavne je to o všímaní si detailov zrejme, aj keď nie vždy sa to dá
@ajus19 presne takýto nos by som potrebovala aj ja lebo patrím medzi moc naivné dievčata a strašne vela krát som sa už popálila a už ma to nebaví...proste čakám že keď ja som k niekomu milá bude aj on ku mne a prt
@januskam tk netreba veriť každému jednému slovu ale robiť si odstup ja som sa tiež veľakrát popálila ale len preto, že som sa zahrávala s ohňom proste netreba dôverovať hneď zozačiatku len preto, že mi ten človek je sympatický
@januskam budem držať prsty, nech sa ti podarí aspoň niektorých ľudí prekuknúť zároveň si dávaj bacha aby si nehľadala zbytočné chyby na ľuďoch, ktorí ti sú nesympatickí, takto občas dokáže každý jeden človek odpísať fajn osobu dopredu
cim su ludia milejsi, priatelskejsi a menej konfliktni, tym su falosnejsi...nebyva to tak vzdy, ale z vlastnej skusenosti, to mozem potvrdit vo vacsinne pripadov
ako hej, existuju ludia, ktori si rozumeju fakt s kazdym, nikdy sa s nikym nepohadali, ale neverim, ze popritom nemusia potlacat vlastne nazory/myslienky resp. potom za chrbtom daneho cloveka si to vylievaju
proste nikdy nebudem verit ludom, ktori sa s kazdym bavia, lebo skor tie typy, ktore s nie kazdym rozumeju resp. si menej rozmeju s ludmi ako priemer, tak zrejme preto, ze prejavuju svoje prave ja a neexistuje clovek, ktory si dokaze rozumiet fakt s kazdym, ak svoje ja prejavi, cize v tom je podla mna skryta ta falos...alebo tomozu byt ludia silou mocou asertivni, ale takych tiez moc nemusim
ja to citim hlavne v robote. tolka falos ze to som este asi v zivote ani nezazil. proste ti ludia to je presne o tom ze sa smejem do tvare ale za chrbtom ohovaram. moja metoda je - robit to iste resp. s usmevom a kludom s nimi komunikovat ale potom to vyhodit z hlavy a neriesit. eventualne sa da aj ohovarat a robit to iste co robia oni
neobklopujem sa takými ľudmi,pre mna neznamenaju taki ludia nic,radsej nech mi niekto do ksichtu povie ze som neviem aka ako nech sa mi usmievaju do tvare a za chrbtom na mna pičuju
vždy tí, čo sa hrajú na milých, slušných, zlatých a dobrých sa najviac pretvarujú...
a z najväčších kamarátov sa vykľujú kamarátky s dvomi tvárami... stačí si ľudí všímať v každej situácií
- Ľudia si musia tvoju dôveru zaslúžiť... neznámeho človeka by som brala s rezervou.
- Ak ti niekto niekoho ohovára, ver že ohovára aj teba pred inými.
- Ak to niekto s tebou myslí dobre, tak je ochotný pristúpiť ku kompromisom. Ten falošný ťa tlačí, aby si to urobila presne ako chce on, hoci pre teba je to úplne nevýhodné a napr. sa pri tom milo smeje od ucha k uchu. (Mne sa falošní ľudia ukážu najlepšie práve v týchto situáciách.)
podľa mňa sú to dosť často tí ľudia, ktorí sa s človekom poznajú 5 minút a už sú veľkí kamaráti, strašne prehnane milí a dobrí, až je mi z toho na grcanie
Neviem či mám detektor na falošných ľudí, ešte som to nezistila
súhlas s @momoglamorous
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
som jedným z týchto ľudí, cha cha cha
inak na toto neexistuje navod...sa musis popalit par krat aby si vedela co komu ako
ako hej, existuju ludia, ktori si rozumeju fakt s kazdym, nikdy sa s nikym nepohadali, ale neverim, ze popritom nemusia potlacat vlastne nazory/myslienky resp. potom za chrbtom daneho cloveka si to vylievaju
proste nikdy nebudem verit ludom, ktori sa s kazdym bavia, lebo skor tie typy, ktore s nie kazdym rozumeju resp. si menej rozmeju s ludmi ako priemer, tak zrejme preto, ze prejavuju svoje prave ja a neexistuje clovek, ktory si dokaze rozumiet fakt s kazdym, ak svoje ja prejavi, cize v tom je podla mna skryta ta falos...alebo tomozu byt ludia silou mocou asertivni, ale takych tiez moc nemusim
a z najväčších kamarátov sa vykľujú kamarátky s dvomi tvárami... stačí si ľudí všímať v každej situácií
ach, ale nie
- Ak ti niekto niekoho ohovára, ver že ohovára aj teba pred inými.
- Ak to niekto s tebou myslí dobre, tak je ochotný pristúpiť ku kompromisom. Ten falošný ťa tlačí, aby si to urobila presne ako chce on, hoci pre teba je to úplne nevýhodné a napr. sa pri tom milo smeje od ucha k uchu. (Mne sa falošní ľudia ukážu najlepšie práve v týchto situáciách.)
Neviem či mám detektor na falošných ľudí, ešte som to nezistila
súhlas s @momoglamorous