Neznasam wannabemilovnikov zvierat co sa idu potrtkat ked niekto ublizuje nahodou psom...ale ked s aublizuje napriklad hadom tak sa natom dokazu este zasmiat...ak mate radi len cicavcov a ostatne zvierata su vam ukradnute nenazyvajte sa milovnikmi zvierat
ako ma toto napadlo?...videl som video kde typek drzal kobry co potrebuju vela priestoru dostatok tepla a svetla v malych boxoch potme a ti ludia s anatom ujebavali ze tie kobry su nanho agresivne...urobil som si vlastny experiment a do komentaru som poslal video kde nejaki chori cinania drzali 10 psov v malej krabici a povedal som ze je to srandovne (samozrejme ze som to nemyslel vazne) a ti isti ludia co sa smiali na hadoch v hroznych podmienkach sa do mna zacali navazat aka som svina...ah !!! debilkovci
@staphylococcus co je na tom na "fetovanie"? zatoze sa vies zlutovat akurat nad cicavcami je na fetovanie...teda aspon z tvojej reakcie predpokladam ze patris medzi tie blbky...bez urazky
Pre boha ziveho pozri sa na svoje reakcie debile..."si blbka...ale bez urazky, hej?!" Do pice ked niekoho urazas tak si za tym aspon stoj. A pytam sa ci fetujes lebo tu trepes 2 na 3 a pleties si fora so statusmi. Co ty vies, coho mne je alebo nie je luto, debile? Bez sa zavriet do toho suflika kde mali tie kobry (hej, videla som to video, bolo mi z neho tyzden na grcanie) a daj tu s tym pokoj.
@staphylococcus easy ..... ked niekoho nazves ci fetuje tak z toho si logicky vydedukujem ze so mnou nesuhlasis...ak niekto je nazoru aky tam ppisujem je pre mna blbka...ak si blbka stojim si za tym- si blbka..ak nie tak v tom pripade bez urazky.... klud utri si slzy a zi si dalej svoj zivot nenervac sa robi to vrasky a neni to dobre na zdravie...ale kedze hovoris ze trepem dve na tri tak to ma naozaj pletie...lebo raz povies ze so mnou v podstate suhlasim a potom ze pletiem dve na tri kazdopadne...toto vzniklo z mojho nastvania a pouzil som to tu ako svoj dennicek kde som to chcel povedat svetu aby som sa skludnil NO BOOOZE !!! ... sa tu rozplac preto
Kuriatka, prasiatka, kozliatka, whatever-iatka sú síce milučké, zlatučké, no mať ich na tanieri, po tom, čo zomreli často pomerne nepríjemnou smrťou, nám bohvieako nevadí. Toť nepochopiteľná iracionalita drvivej väčšiny (pseudo?)milovníkov zvierat. Podotýkam, že sa medzi nich radím takisto.
Na vysvetlenie toho javu, kt. si opísal: myslím, že vela ludí, možno aj väčšina, má v podvedomí zakorenený strach z hadov.
Rovnako ako druhizmus a racizmus vlastný luďom, ktorí saa pohoršujú nad vykorisťovaním psov v Číne a nie sú schopní rozpoznať, že sliepka vykorisťovaná pre ich potešenie je rovnaká. To je pokrytectvo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale toto je tak na status
zabila som minule leto asi 8 komarov
Ješ mäso/mlieko/vajcia?
Rovnako ako druhizmus a racizmus vlastný luďom, ktorí saa pohoršujú nad vykorisťovaním psov v Číne a nie sú schopní rozpoznať, že sliepka vykorisťovaná pre ich potešenie je rovnaká. To je pokrytectvo.