Čo by ste urobili keby vám kamaráti nedajú vedieť kde idú na nejakú udalosť a potom sa chvália na FB fotkami a videami ? Tích kamarátov som vždy niekde volal von niekde sa zabaviť. Málokedy šli. Tento víkend šli na 2-dňovú zábavnú udalosť a mňa nezavolali
pred par dnami sli kamosi z prace na laser game a zavolali prisaham kazdeho okrem mna, a este pred mojimi ocami ze "koho este zavolame, je nas malo" a ja ze kam idete, ja idem! a oni ze na laser game. a nic nezavolali ma a dalsi den jedna holka ze co si nesla aj ty? a ja ze lebo ma tam nechceli!! a nikto nic nepovedal
no a co som robila? nic bola smutna lebo ako nechapem doteraz z toho ze wtf myslela som ze sme fakt kamosi, hlavne s tym co to organizoval, pravda je ze jeden z ludi co sli bol typek s ktorym sa nemame radi. tak ci to malo nieco s tym neviem.. kazdopadne hej mrzelo ma to ale pohoda, ja mam frajera s ktorym som 24/7 takze mi to nejak nevadi a aj tak by som asi nesla ale ide o princip
Ja som spravil jednoduchu vec, zalozil som si novy FB, pridavam si postupne ludi ako cudzich tak aj velmi blizkych. Snazim sa izolovat od istych ludi. Po novom aj telefonne cislo menim radikalne riesenie ale niekedy v zivote treba aj radikalna zmena aby sa clovek posunul niekam a v podstate chcem nieco vybudovat od nuly
@0 a @8 No tak podla mna vam nedochadza, ze vas proste nemaju tak radi, nevidite veci realne. Lebo ked uz niekoho tak vyslovene nezavolas, to uz ti fakt musi vadit a vacsinou sa na tom zhodne cela partia, takze asi s vami bude nieco nedobre.
To my mame jedneho experta na futbale tiez, co ho nikto nemarad, lebo je jebnuty a aj tak ho niekedy zavolame, ked nam treba hraca do poctu a nikto mu to do oci nepovie, ze mu proste jebe.
Ale ako zalezi, niekedy mozno len zabudnu, ked nieste dlhsie v kontakte, alebo vas maju zaskatulkovanych, ze napr. nepijete...alebo, ze by ste nezvladli turu atd. Mna tiez nie vzdy zavolaju pit, tiez by som mozno niekedy isiel sadnut, ale ked ich predtym 100x odmietnem, tiez to cloveka nebavi, vedia, ze zasportovat si pojdem, aj na kavicku, ale na chlastacky ma uz tak nevolaju, vedia, ze by som pravdepodobne nesiel
A mozno im len nesedi vas humor a tak...proste nie kazdy si sadne, ja mam tiez par ludi, co som s nimi na VS travil vela casu, ale vysavali zo mna energiu a ten pocit si clovek zapamata. Nemam proti nim nic extra, ale napr. staci, ze vela frfle a nechce sa mi s takym ist si niekam sadnut proste no. Ludia sa pri vas musia citit prijemne a budu vyhladavat vasu pritomnost a na to treba asi aj trochu empatie.
kamarati su pre deti a hlavne teenagerov, a potom dochodcov....dospeli ludia v produktivnom veku sa maju zamerat na partnerov a rodinu. sam to vidim ako sa ludia vekom menia a v dospelosti uz kamarat=clovek, z ktoreho bude uzitok....
@trolofon táto téma je tak zložitá, ze sa ťažko vysvetluje písmenami.
Je to nieco, co pochopit mi trvalo roky.
Predsa len sa ti to mozem pokusit aspon trosku objasnit, ak chceš tak TS, potom ti napisem, teraz nemam cas sa rozpisovat, a ani nemam chut intenzivne premyslat..
to sa mi dialo roky, ked "kamoška" na strednej každý rok chodila na Pohodu,
a nikdy ma nezavolala. nikdy vlastne nikam, fakt nechápem, ani teraz akoby nechcela aby som bola na mojom festivale, kde som kazdy rok uz desat rokov, tak ona tam chodi ako by ho ona vynašla a nevšíma si ma ...
My sme dosť dobrá partia ale s jedným chalanom je to tiež ťažko. Ideme niekam a spomenieme si veľa krát až keď sme na mieste, alebo keď sa dohadujeme a príde na jeho meno tak nikto mu nechce dať vedieť skrz to, že má 18 tisíc zbytočných otázok, niektoré aj dva krát. Inokedy zas nechápe tak je treba vysvetľovať a nakoniec je ešte urazený ze on chápal to iba my z neho robíme nechapaveho.
Proste každý vie, ze keď mu dá vedieť tak to bude ešte veľa roboty s ním
A nakoniec aj keď ide s nami tak ho polhodinu čakáme. Dohodneme sa napr. o 16:00 vyrážame, volám mu 16:10 a povie mi ze ide sa obliecť. O 16:30 mi zavolá ze kde toľko som lebo on už čaká....
inak je v pohode, zasmejeme sa, dobrý chalan ale tie dohady s ním, to každého rozčuľuje.
@soldier316 vypocuj si moju radu a opakuj si ju v duchu vzdy, ked ich stretnes: "toto su kurvy prezlecene za kamaratov"
Casom dozrejes k hlasnej interpretacii a to uz budes na skvelej ceste mat kamaratov piatich, ale skutocnych...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
...a keď ťa napriek tomu nechcú tak hold jeb na to...
S pozdravom
Popo
no a co som robila? nic bola smutna lebo ako nechapem doteraz z toho ze wtf myslela som ze sme fakt kamosi, hlavne s tym co to organizoval, pravda je ze jeden z ludi co sli bol typek s ktorym sa nemame radi. tak ci to malo nieco s tym neviem.. kazdopadne hej mrzelo ma to ale pohoda, ja mam frajera s ktorym som 24/7 takze mi to nejak nevadi a aj tak by som asi nesla ale ide o princip
Potom mi doplo ze vkladat dôveru na nejakych "kamosov" je slabost.
Neskor pochopis (mozno).
Ale nedokázal by som to partií spraviť..
To my mame jedneho experta na futbale tiez, co ho nikto nemarad, lebo je jebnuty a aj tak ho niekedy zavolame, ked nam treba hraca do poctu a nikto mu to do oci nepovie, ze mu proste jebe.
A mozno im len nesedi vas humor a tak...proste nie kazdy si sadne, ja mam tiez par ludi, co som s nimi na VS travil vela casu, ale vysavali zo mna energiu a ten pocit si clovek zapamata. Nemam proti nim nic extra, ale napr. staci, ze vela frfle a nechce sa mi s takym ist si niekam sadnut proste no. Ludia sa pri vas musia citit prijemne a budu vyhladavat vasu pritomnost a na to treba asi aj trochu empatie.
skus to rozobrať viac , prečo je dolezite spoliehať sa na seba , zaujíma ma to
Je to nieco, co pochopit mi trvalo roky.
Predsa len sa ti to mozem pokusit aspon trosku objasnit, ak chceš tak TS, potom ti napisem, teraz nemam cas sa rozpisovat, a ani nemam chut intenzivne premyslat..
a nikdy ma nezavolala. nikdy vlastne nikam, fakt nechápem, ani teraz akoby nechcela aby som bola na mojom festivale, kde som kazdy rok uz desat rokov, tak ona tam chodi ako by ho ona vynašla a nevšíma si ma ...
to sú povinní ťa všade brať so sebou?
Proste každý vie, ze keď mu dá vedieť tak to bude ešte veľa roboty s ním
A nakoniec aj keď ide s nami tak ho polhodinu čakáme. Dohodneme sa napr. o 16:00 vyrážame, volám mu 16:10 a povie mi ze ide sa obliecť. O 16:30 mi zavolá ze kde toľko som lebo on už čaká....
inak je v pohode, zasmejeme sa, dobrý chalan ale tie dohady s ním, to každého rozčuľuje.
Casom dozrejes k hlasnej interpretacii a to uz budes na skvelej ceste mat kamaratov piatich, ale skutocnych...