mate aj vy takych ? lebo ja mam takych vsetkych takze kamaratov ani nemam ked sa to tak vezme ... ideme von a oni zrazu zmiznu a ked im zavolam tak sa vyhovaraju alebo nezdvihaju a mozno si poviete ze to je preto ze som notor a vadi im to ale nee ja som b
prave teraz to mam tak že ked sa mi nechce ísť von tak som donutena,ale jeden "kamarat" mi tam strašne vadi,no kvoli jednemu človeku nechodiť von je blbosť..ale ked na neho fakt že nemam naladu tak proste nejdem..inak poznam vela falošnych ludi ale nenazyvam ich kamaratmi,tych skutočnych mam len par a nie su falošni
a potom ked zmizli henty kokoti som bol z jednym kamaratom ktory je fakt kamarat ale vidim ho mozno raz za pol roka a on je taky ze utecie ked je najebany na srot ale to on vzdy takze sa nemozem na neho hnevat nemu je jedno s kym je vonku vzdy to spravi taka jeho tradicia
mala som,ale s mojho zivota som ich davno vyhodila najlepsie je verim v seba a tajomstva si do hrobu brat ludia nesmu citat s teba ako s otvorenej knihy...
@stahli ja uz davnejsie viem ze su to kkti a dnes sa mi to potvrdilo uz na 120 % takze sa k nim budem chovat ako si zasluzia nech si spolu robia detinske intrigy a podobne hovadiny ja uz ich mozem osrat s prepacenim
jj spoluziacku a bolo dost problematicke sa jej zbavit kedze denno denne spolu v jednej triede, a kedze mame velmi siroky okruh spolocnych znamych atd...ale teraz po zmaturovani, som rada ze ju uz nebudem vidat denno denne, a tak par krat do mesiaca ked sa stretneme zas vo vacsej skupinke ludi sa da preniest cez to ze ako cukrikovo sa tvari a ked sa otocim hned zacne len ohovarat...ale nejako mi to uz zily netrha, horsie je ked clovek o tom nevie, takto viem byt nad vecou
a inak tiež ako @20 som mala taku spolužiačku,dlho som ju trpela no po odchode na strednu som sa jej zbavila a myslim že všetci konečne pochopili aka je a vysrali sa na nu tiež takym ludom sa to vždy vrati
@nathalii jasne ale da sa to len musim zmenit prostredie a chodit prec s tohto zapadakova ... a k tomu @22 no ako kedy dost ludi tak zije cely zivot a nevraca sa im to
presne ako píše @bubo70 využivačných, tých sa našlo aj ja jáj, prišiel však čas a všetko som vytriedil, dobré zostalo a plevy som vyhodil do smeti........filip
keď potrebujem, pomôžu (a to nie je slovný obrat. nemám prachy a tak ma jedna u seba zadarmo ubytovala. už som tu druhý mesiac a ešte jeden isto budem ), chápu a celkovo sú proste najviac super.
To čo spomínaš... zmizli a nezdvíhali mobil alebo sa vyhovarajú mi vážne pripomenulo časy, keď som s kamaratmi mala možno 11 alebo 12 rokov... viac nie...
Ale nie nemám..
Buď mám kamarátov alebo tí ostatní proste nie sú moji kamarati..
Nenazval by som ich falosnymi, s takymi ludmi sa nestykam, alebo sa im skor vyhybam. No da sa povedat, ze viem, ze niektori z mojich friendov by mi v nudzi nepomohli....ale takych ma asi kazdy
to sú takí ľudia, s ktorými sa idem zasmiať von na kofolu s dvomi poldecákmi aby som sa necítila sama no k veľmi osobným konverzáciám nikdy nedochádza pretože ja nechápem ich a oni mňa
@torpedo08 ok, tak skúsme vychádzať z predpokladu, že sú možno ešte horší. Lenže ak si myslíš, že sú horší tak aj tak ti nič iné neostáva len zmeniť niečo v sebe. A tak zmeníš časom aj ich, lebo keď zostaneš na tom istom tak prídeš o viac ako o tých horších kamarátov. Vlastná skúsenosť, nie drísty.
@torpedo08 to zistíme keď sa do toho dáš, potrebuješ si premyslieť veľa vecí ohľadom seba, prijať rozhodnutia, a ísť na náročnú a dlhú "cestu", ktorá ti bude stáť za to. Pretože takzvané vymieňanie kamarátov vyznie ako keď si ráno mením smradľavé ponožky.
A "kamaráti" sú ľudia, nech sú akýkoľvek. A viem, že možno píšem pre niekoho "nepopulárne" veci pretože možno populárnejšie je vymeniť si ponožky a celý život ich nechať smradľavé v nezapnutej práčke ako začať sám od seba. Ale snažím sa písať aspoň trochu tak ako pravdu vidím.
falosnych ludi okolo teba by si nemal nazyvat kamaratmi, skor znami, alebo spoluziaci, atd...takze nie, falosnych kamaratov urcite nemam a s ludmi z ktorych citim falos obmedzujem kontakty a neriesim ich ..a inac toto fakt nechapem, na co chodis von s ludmi ktori su podla teba falosni?
áno poznám vela takých aj som zažil na vlastnej kože od kamarátov ale toho pravého skutočného kamoša jedného dňa nájdem verím v tom . stále viac sú falošných ako úprimných skutočných priatelov neviem čím to je ale taý je aj svet nič nenarobíme bohužial treba žiť dalej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
strasne vela ludi sa uz dneska pretvaruje a mohla by som o tom popisat aj neviem kolko odstavcov, ale nechce sa mi teraz
zbytocna namaha
keď potrebujem, pomôžu (a to nie je slovný obrat. nemám prachy a tak ma jedna u seba zadarmo ubytovala. už som tu druhý mesiac a ešte jeden isto budem ), chápu a celkovo sú proste najviac super.
Ale nie nemám..
Buď mám kamarátov alebo tí ostatní proste nie sú moji kamarati..
A "kamaráti" sú ľudia, nech sú akýkoľvek. A viem, že možno píšem pre niekoho "nepopulárne" veci pretože možno populárnejšie je vymeniť si ponožky a celý život ich nechať smradľavé v nezapnutej práčke ako začať sám od seba. Ale snažím sa písať aspoň trochu tak ako pravdu vidím.
,ale zas na tých ozajstných nedám dopustiť