hm hej, mám okolo seba veľa fanatikov, ktorí sú zbláznení do tokio hotel (kedysi aj ja, teraz už nie), a "poznám" jedného fanatika do WoW... a ja sama som fanatik do naruta a hiphopu
Poznám jednu náboženskú fanatičku, ktorá je presvedčená o tom že by si dokázala vymodliť počasie, Harry Potter je dielo satana, do kostola chodila aj na dve omše, najprv v jej dedine a potom sadla na bicykel a jechala do druhého valala na ďaľšiu omšu ktorá sa začínala neskôr...
V okolí väčšinou babky kádéháčky, resp. spolužiaka, ktorý patrí do Apoštolskej cirkvi a načisto mu z toho zajebáva.Ďalej x ľudí, pre ktorých je každý Maďar a Nemec (neo)nacista.A samozrejme upíromaniakov .
Ja osobne fanaticky bojujem za to, aby bol celý doterajší náklad Twilightu zrecyklovaný a film zakázaný Bezpečnostnou radou OSN.
Potom som fanatička do mätovej vône a filmov podľa Jane Austenovej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Som fanatik do elektroniky a najmä do vysokého napätia (A)
A myslím si že na tom nie je nič zlé okrem toho že nezainteresovaný by ,,mojej reči,, nerozumel absolútne nič
Ja osobne fanaticky bojujem za to, aby bol celý doterajší náklad Twilightu zrecyklovaný a film zakázaný Bezpečnostnou radou OSN.
Potom som fanatička do mätovej vône a filmov podľa Jane Austenovej