AHojte, je tu niekto kto pracuje (alebo pracoval) v parfumérii? Alebo Pupe, alebo .. neviem čo tu ešte je také.. nemyslím v Dmku..
Prípadne aj na skrátený ak ste tam pracovali, alebo v nejakom podobnom type.. obchodu s kozmetikou..
Doniesla som im tam CVcko a kratky motivak kde som normalne vysvetlila ako sa veci maju, ze som z uplne ineho fachu a nemam s predavanim skusenosti, ale tak really, na to VS netreba aby si vedela odporucat hlupu kozmetiku a zaroven som vyzdvihla ze Pupu pouzivam roky, takze produkty poznam, co je skutocne aj pravda...
Tak mi asi za 3hodky volala veduca ze nech hned na druhy den dojdem na pohovor lebo ze lepsiu kandidatku nemaju a ze ju zaujalo to co som jej napisala a bla bla... Tak fajn... Som tam dosla, vzala ma dozadu do tej kutice co sa tam ledva stolicka zmesti a zacali sme kecat... A vsetko bolo v pohode, anglinu ktoru vyzaduju vravim ze mam na velmi dobrej urovni... Tak ze super ze sa mi do dvoch dni ozve ze kedy by som mohla nastupit podla rozpisu...
No a hadaj co? uz som o nej nepocula tak teda neviem aku majsterku si tam nasli, ale minimalne ten pristup ze ani neoznamia ze ta nevezmu mna uplne odpudzuje... A myslim ze tieto joby sa dohadzuju len na zaklade znamosti, to len formalne si tam vycapia tu cedulku ze niekoho hladaju
Takze asi tak... Tolko k Pupe mam o nich odvtedy svoju mienku a uz tam ani moc nechodim lebo kozmetiky mam do smrti dost
@3 Podobne sa mi stalo v bizuterii. Pohovor skvele a zena ze ci mozem nastupit od stvrtka. Ze mi zavolaju a nahadzeme smeny. Samozrejme, ze mi ani nezavolali. Hnus nad hnusy. Nechapem naco vo mne vyvolavali pocity, ze som prijata, ked to tak nebolo. A nedaju ani vediet.
@willbebetter úžas takže si nemám robiť nádeje až kým nedostanem prvú výplatu hej ? super..
no ale motivačný ma nenapadlo napísať, tak to dobre že si povedala aj tak netuším čo tam ale dačo snáď vymyslím a tiež si myslím, že to je hlavne po známosti no..ale budem skúšať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Tak mi asi za 3hodky volala veduca ze nech hned na druhy den dojdem na pohovor lebo ze lepsiu kandidatku nemaju a ze ju zaujalo to co som jej napisala a bla bla... Tak fajn... Som tam dosla, vzala ma dozadu do tej kutice co sa tam ledva stolicka zmesti a zacali sme kecat... A vsetko bolo v pohode, anglinu ktoru vyzaduju vravim ze mam na velmi dobrej urovni... Tak ze super ze sa mi do dvoch dni ozve ze kedy by som mohla nastupit podla rozpisu...
No a hadaj co? uz som o nej nepocula tak teda neviem aku majsterku si tam nasli, ale minimalne ten pristup ze ani neoznamia ze ta nevezmu mna uplne odpudzuje... A myslim ze tieto joby sa dohadzuju len na zaklade znamosti, to len formalne si tam vycapia tu cedulku ze niekoho hladaju
Takze asi tak... Tolko k Pupe mam o nich odvtedy svoju mienku a uz tam ani moc nechodim lebo kozmetiky mam do smrti dost
Ale nasla som si lepsie vdaka bohu
no ale motivačný ma nenapadlo napísať, tak to dobre že si povedala aj tak netuším čo tam ale dačo snáď vymyslím a tiež si myslím, že to je hlavne po známosti no..ale budem skúšať