Domýšlať príbeh mi ešte nenapadlo, ale keď mám rozčítanú nejakú knihu tak furt nad ňou musím rozmýšlať že zatial čo ja sedím v škole napríklad tak tam v tej knihe sa niečo deje a predstavujem si ten dej tam. Fascinuje ma to.
jo jo hlavne keď som sa raz stotožnila s postavou "tmavej vlasatice" z kingovho pulzu/mobilu ona sa tam viac krát rozbiehala proti lampe, zdrabala sa a uplne sa znivočila a tak sa zabila
mi ani nehovor. Moja fantázia je príliš obrovská, takže automaticky keď čítam, sa cítim ako v "počiatku" vytváram si všade svoje svety podľa predlohy a rovnako ľudí.
Ale žeby tam bola práve moja osoba... asi nie. Skôr si tam svoju vytvorenú osobu nafantazírujem.
no jasne obcas sa tak vnorim do toho deja ze mi je az divne kde som prave teraz a ked citam knihu vsetko sa mi zobrazuje pred ocami, je to super a navyse zevraj citanie knih podporuje kreativnost, zvacsuje slovnu zasobu a clovek aj vie ako sa ktore slovo pise
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ale žeby tam bola práve moja osoba... asi nie. Skôr si tam svoju vytvorenú osobu nafantazírujem.