@hnisavica ale je to pravda..... keď sa povie Paramore, tak 80% ľudí si predstaví ženskú s oranžovými vlasmi... Tak podľa čoho ich asi ľudia poznajú...
A ešte trochu žasnem aj nad vierou ľudí, ktorí zakladajú takéto témy, v to, že si niekto fakticky tie nimi pridané linky na všakovaké články aj pozrie dlhšie než na klik-scroll-dlhé-klik, ale to je fuk
@darkizz vidis, to je presne to! ja som nepocula jedinu pesnicku a nikdy nevidela iny obrazok ako taky, na ktorom by na 3/4 nebola vycapena jej oranzova hlava a za nou ostatok kapely (teda aspon tu sa vacsinou take uverejnuju) a je az smutne, ze na zaklade tohto viem, o koho sa jedna
@emmka98765 Veď ja nič, to bola len moja chabá domnienka, lebo som myslel, že sa ťažko nájde niekto taký, keď som videl dĺžku toho článku, ale očividne som sa mýlil
@johnysheek Mimochodom, niežeby som nebol zaujatý večným pocitom tajomna, ktorý pociťujem pri čítaní tvojich príspevkov, ale nezdá sa ti, že na pochopenie vety "a keby justin bieber nema ... tak by tiez o nom nikto nevedel.." ešte čosi chýba?
od paramore sa mi páčia asi 2 pesničky... riot! je ale riadna slabota.... ten album ma vyslovene sklamal. a tenten článok ma ničím neprekvapil 90% komerčných kapiel funguje na rovnakom princípe
velmi skora si, zvysok Paramore uz o tom mal siahodlhy rozhovor na MTV. Ked o tom Hayley hovorila, skoro sa rozplakala...neviem, da sa vselijak vysvetlit ako to bolo, ale aj tak si myslim, ze Josh je uplne sikmy co sa toho, co napisal tyka.
Velmi smutne,zmenilo mi to pohlad na Hayley :/, paramore mam stale rada, stale je to jedna z mojich oblubenych kapiel, ale zvlastne je, ze este pred mesiacom bol novy Kerrang! cely iba o nich... :/ A aj som niekde pocula o ich rozpade, no myslela som ze su to famy, teda dufala som...
no riot bol uz hodne popovy, novy album by som asi ani nepozrel co to je zac, a to ze idu ako kapela do riti mi bolo jasne ked som videl ze spieva featuring v nejakej ten buzikovskej rap "pesnicke", proste ide po prachoch a to nikdy nedopadne dobre
Nečítal som to, také veci ma nezaujímajú, ale aj tak o nich hovoria len vďaka najbelšiemu černochovi Eminemovi a priemerne čiernemu černochovi Simmonsovi.
ono je trošku naivné myslieť si, že kapela, ktorá zažíva celosvetový komerčný úspech sa na svoju pozíciu dostala z lásky k hudbe.. a hlavne, hudba primárne určená pre mládež je veľmi výnosný biznis..
môj pohľad to veľmi nezmenilo...teda ja paramore počúvam už od začiatku a správa o odchode bratov Farrovcov ma vážne šokovala...ešte som nevidela ten rozhovor z mtv so zvyškom kapely, ale aj po prečítaní tohto článku som na strane Hayley..:/
zakladna otazka ? ..prečo sa žiadna moderna ( rozumej posledne 10 ročie ) skupina nudrží a upadne do zabudnutia ? .... jednoducha odpoveď .... voľakedy za času skupín ako bol napr Queen ..sa to produkovalo takto : pisali texty robili muziku ...a keď mali dosť kvalitnych songov tak to vidali ....je to aj vidno na ich tvorbe .....,.situaica dneška : ...skupina zrobí jeden , prípadne dva hity a hneď beží podpisať zmluvu s vydavateľstvom ... vydavateľstvo vyplatí skupinu s tým že im dá určitý termín na dokončenie albumu .... a oni chudáci hoci ich nie vždy kopne múza , dopíšu hoc jaký odpad len aby stihli termín .... kto by mi chcel odporovať nech si najprv pustí cd hoc akej kapely od roku 2000 a presne to bude počuť ...1 až 2 hity , ktoré pozná aj širšia verejnosť a zvyšok su pesničky známe len fanušikom danej skupiny ...vačšinou menej kvalitne ...hauk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
!!!
o tom je svet "pop" music
@natashatko to je velke +
A poznám ich presne iba kvôli tým fotkám, kde je naozaj podstatou jej oranžová hlava. To je smutné. To bude ten klasický One hit wonder.
Už teraz sa im to sere.
čo už... založia si nové projekty, ponahrávajú albumy a každý zabudne, že sa niečo niekedy stalo