Chcem maľovať izbu a silne sa rozhodujem medzi dvoma farbami zelená- a tyrkysová.
Keďže zelenú mám už pekne dlho (5-6 rokov ak nie viac, samozrejme viackrát sa za tie roky malovala stena ale vždy na zeleno) tak ma to strašne moc ťahá k tyrkysovej a
co keby si skusila tyrkysovu a bielu? tvoju oblubenu so starou klasikou.. ja mam izbu zlto bielu a je to fajn obyvku mame broskynovo - olivovu...a kuchynu olivovu...sorry za tie pomenovania farieb ale nechce sa mi rozmyslat nad pomenovanim
modrá je super, aj keď je dosť chladná..ale keď ti nebude vadiť a si aj taký typ človeka..tak prečo nie..len nech ťa neoklamú ako mňa s odtieňom farby..chcela som marhuľovú a mám takmer ružovú..
mrznem len pri pohľade na ten obrázok akože tyrkysovú mám rada, ak nie aj najradšej, ale je jej tam hrozne veľa... a určite nie tyrkys+biela. ešte aspoň jednu farbu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov