Zdravím vospolok, v škole sme malovali lavice a podarilo sa mi oprieť o okraj. Na rifliach mi ostal žltý pás, neviete čím by sa to dalo vyčistiť ak sa to vôbec vyčistiť dá?
btw akoby som to napísala ja :/ stalo sa mi presne to isté.. Nakoniec som sa s tým zmierila, keďže som si na tých nohaviciach našla nenápadné olejové packy, ktoré sa nenápadne podobajú tvarom a veľkosťou na klepetá môjho psa..
@noha05 .. ja som mala farbu na tričku (ale to bola farba na vlasy) a vo farby lakoch mi odporučili perchlóretylén..stojí to vyše 3 eur, ale trošku to zišlo (lenže tú farbu som tam mala vyše roka a teraz som sa ju odhodlala vyčistiť ..ale keďže to máš "čerstvejšie"..možno zaberie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
btw akoby som to napísala ja :/ stalo sa mi presne to isté.. Nakoniec som sa s tým zmierila, keďže som si na tých nohaviciach našla nenápadné olejové packy, ktoré sa nenápadne podobajú tvarom a veľkosťou na klepetá môjho psa..