agr!!! to nie je možné! Pred týždňom som si nafarbila vlasy na čierno a dneska kukám do zrkadla a čo nevidím!!!! Už je polovca z nich HNEDA!!!!! pritom tá farba nebola vôbec šmejdová ale normálna značková! no nechápem...
ja som to mala lepsie som si dala farbu tiez znackovu drahu ajk slak a nafarbilo mi to na orandzovo(vid foto v albume) co nebolo take prekvapujuce bolo to len o par odtienkov ine ako na krabicke no lenze po kratkom case cca po dvoch tyzdnoch mi to zbledlo a je to blond
ja som si vlasy este nikdy nefarbila ani len melir som nemala..co ja viem,podla mna je to kravina a vlasom to skodi a ako aj spominala zakladatelka,nevydrzi to dlho
v prvom rade si urobila riadnu hovadinu..ked si si vlasy na cierno nafarbila..uz sa jej nikdy nezbavis.....jedine ze si to nechas odrast...ale nevyzera to bohviekao pritazlivo...a ja som na tom podobne ako ty..tiez mam ciernohnede vlasy..ale zas mne to vyhovuje ze to tak mam..ved melir "zadara"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a asi si nepoužila ustálovač farby :/
a tak aspon ta nebude srat ked to zacne vyrastat
ten sa mi vymyl za 2 tyznde a preto som na normalnej farbe...garniekrky su dobre