Ahojte, teraz viete mi poradiť nejakú dobrú farbu na vlasy, s ktorou máte skúsenosti a dobre chytá aj na už farbené vlasy? teraz mám vlasy zafarbené len šampónom ale dosť rýchlo to bledne .. díky
@dzongoo chytajú dobre všetky, teda, treba rátať, že farba sa ustáli až po prvých troch umytiach, zväčša trochu zbledne (záleží o aký odtieň ide)... skôr je dôležité, aby výsledná farba sedela s odtieňom na krabičke (nie obrázkom, ale číslom resp. názvom) a aby farba štípala čo najmenej. v tomto ohľade určite odporúčam Garnier alebo Syoss (najmä tie olejové), ak je pre teba dôležitá ľahká aplikácia tak buď penové farby od Loreal alebo color mask od Schwarzkopf
farbu si nedavaj..ostan pri sampone. ja pouzivam palette sampony, dokonca z vlastnej skusenosti vidim, ze vydrzia este dlhsie ako farba, a nicia vlasy menej sampony jak farby. aj ked..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov