ahoj, keĎ máš taký tušák tak sa na to daj .. ja to tipujem na modro-čiernu ale každý tam môže vidieť niečo iné a nevypadávajú mi vlasy po farbení a spálené sú jedine tak zo žehličky
hej, palette je dosť agresívna farba, ale odtieň čokoládu ti urobí takmer taký istý odtieň ako na tom obrázku, no záleží od tvojho terajšieho odtieňa vlasov...
Farba ti vlasy moc nezničí. Ale byť tebou, na prvý krát by som si nedala farbu ale farebný šampón, ktorý obsahuje minimum peroxidu, aj keď sa časom trochu vyzmýva. Inak, mám skúsenosti s Palette šampónmi, nie sú drahé a sú celkom fajn ale ak nechceš riskovať z odtieňom tak choď radšej ku kaderníčke, tie lepšie vedia namiešať farebný odtieň aj podľa fotky
Na hnedé odporúčam (zo secondhand info) svetlejší odtieň, než chceš mať výsledný..
A smejem sa, ani zďaleka nezačnú každému vypadávať vlasy.. Čierna a svetlé blond sú asi najagresívnejšie farby, ak na to pozor.
Osobne sa farbím dva a pol roka veľmi často (každé 3-4 týždne) a akokoľvek sa snažím jemne si zničiť vlasy, nedarí sa mi. (Totiž sú strašne zdravé, ťažké, nedajú sa usušiť a nechytá na ne farba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
a po jednom farbení si vlasy až tak nezničíš, ale farbi si každých 6 týždňov zopár rokov a miesto nich ti ostane pár prameňov slamy
A smejem sa, ani zďaleka nezačnú každému vypadávať vlasy.. Čierna a svetlé blond sú asi najagresívnejšie farby, ak na to pozor.
Osobne sa farbím dva a pol roka veľmi často (každé 3-4 týždne) a akokoľvek sa snažím jemne si zničiť vlasy, nedarí sa mi. (Totiž sú strašne zdravé, ťažké, nedajú sa usušiť a nechytá na ne farba