nie nikto si tu zjavne vlasy nefarbil. kup si nejaku farbu najlepsie ciernu zozen cloveka co ta nafarbi a tmavy uterak lebo budes pri umyti este par dni pustat farbu
jeden chalan z okolia si prefarbil vlasy na cierno vtedy bol ok...teraz som rada ked ho envidim...sory ale on vyzera jak cista buzna..mozno to tebe sekne ale hentoo
apropo - muzi a farbenie si vlasov. aspon mne vzdy prislo smiesne, ked som videla na predvolebnych plagatoch isteho politka vladimira m. , ktory sa z mierne sediveho deduska stal havranim dvatsiatnikom
ahoj ja pouzivam uz dlho dlho hennu. skus aj ty, len potom nemozes pouzivat aspon mesiac chemicke farby.. hennu zalejes vriacou vodou das trocha citronovej stavy, pockas kym to bude znesitelnej teploty, a hmotu konzistencie blata nanesies na zvlhcenu lebku. posobit 3-4 hodiny, hlavu v sacku odporucam v lete
@trisska priatelka si dala ciernu hennu na take mierne tmavohnede vlasy a vobec jej to nechytilo. Tieto prirodne farby su prdy a pokial nemas blede vlasy chyta to len velmi tazko...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
na chalanoch to vyzera dost tak..
efekt je super
ale vzhľadom na tvoje pohlavie...neviem neviem
Vo svetle je tu modru uplne vidiet a vyzera to super..
podla mna to vyzera podstatne lepsie ako nezazivna hneda...
keď už, tak nejakú tmavšiu tmavohnedú