súhlasím s @1
ja som bola v marci u kaderničky s tym ze som sa potrebovala zbaviť čiernej farby z vlasov, použila na nich nejaky chemicky pripravok ktorym mi tu farbu z vlasov "vygumovala" a mala som ich uplne ryšave na to mi naniesla hnedu farbu (podobnu mojej prirodzenej farbe vlasov).. stalo to dosť vela penazi ale efekt to splnilo, konečne som sa zbavila čiernej
ten prípravok na sťahovanie farby predávajú aj v drogerke, ale nikdy som sa neodvážila skúsiť to a kamoška kaderníčka mi na to nepovedala nič pozitívne..
no ak @2 hovorí, že jej to vytiahlo doryšava, tak to máš podla mňa úplne jedno zas si na to budeš musieť dať len farbu.. ale inak keby si skúsila ten drogerkový sajrajt, tak daj vedieť čo to spravilo, to ma dosť zaujíma
Ahoj ako dlho máš čiernu ? Mne raz jeblo v hlave a z piči som si dal na hlavu čiernu, potom ešte 2x a po pol roku som mal už hnedú .. a kamarátka si dala na čierne vlasy ten odstraňovač farby z dm a zničilo jej to vlasy, tá guma na vlasy sa volá Effasor, je to od Lorealu taký prášok ktorý sa mieša s vodou/peroxidom. Ja by som počkal kým sa ti to trochu vymyje, potom zosvetlil normálne peroxidom a ak to bude mať ryšavé odlesky /čo asi bude/ tak to nejakým tónovacím šampónom spraviť Inak aj pri tom vymývaní tej čiernej budeš na slnku ryšavá, ale to len tak 3 mesiace .. dúfam že som pomohol
@sasuke jáj DDD ja ako som si čítal tie komenty tak sa mi spravil nejaký mišung z toho takže ty máš svoje špinavý blond a dala si si na to ryšavú hej ?
@sasuke o 30cm ? to si mi mohla z toho príčesky spraviť DDDDD mne by sa 30 cm hodilo teraz no.. A k tej farbe, keď chceš s5 tú blond tak kaderníčka ti to spraví na jedno sedenie podľa mňa
@anitchka ty si dobra pica vsimam inak ze ty len cihas kde kto spravi jaku gramaticku chybu aby si to mohla opravit si vadna ? mas problem so sebavedomim a myslis si ze budes vyzerat mudro alebo len rada rypes do ludi kt by ti dali radi po hube ? si to uvedom trosku a sorry za slovnik stylizaciu viet a pod kokotin kt ta v skole ucili a precvicujes si to tu ale dnes fakt nemam naladu na tebe podobnych retardov PREPAC
@sasuke sklamem ta, ale ludi ktorych som tu na B opravila spocitam mozno tak na jednej ruke. A problemy so sebavedomim nemam, akurat mi tie chyby biju do oci. A neviem kto je tu vadny, ked ta vytoci to, ze ta niekto opravi omg
@anitchka no ja by som ich napocitala ovela viac vzdy ked ta dakde vidim tak jedine co tak sa hras na sprostu ucu a zlatko sklamem ta ale si prilisny maly cerv aby si ma ty dokazala takouto picovinou nasrat ja som nasrana kvoli dacomu DVOLEZITEMU len som sa ospravedlnovala za to ze sa momentalne neovladam a neviem ti povedat nic pekne ked si pica obvykle sa k nim tiez snazim spravat normalne ale dnes mi to nejde k ziadnej pardon OMG problemy mas zlatko a ak si to neuvedomujes je to smutne
@sisi092 ty sa tu naco akoze ozyvas ? nudi ta svoj zivot ?
@bress ja to zaznamenavam v poslednej dobe dost casto neviem no... a neviem co ostatny ale ja som dnes vynimocne cely den a nie som na to hrda ale raz za cas aj to treba...
nj sak ja si nejaku picovinu nejdem isto dat podla toho co tu picu radsej pockam az odrastu -.-
@sisi092 a opravila som ta niekedy? nie vidis a hlavne ze niekto si tu udajne vsima, ako v poslednej dobe vela ludi opravujem
ale sak mne to je totalne jedno, keby mna niekto opravil (a slusne!) tak poviem, ze ok a nejdem tu osobu nazyvat picou a ze nech si to niekam strci
@anitchka okrem toho ze si sprosta ? nie to je vsetko a hej ak ta mozem poprosit zober si tu tych par kretenov a chodte si vzajomne honit ega lebo sebavedomie mate na bode mrazu ked tu furt jebete do ludi
@sisi092 preo ja som si myslela kedysi ze si inteligentna zena a casom taka prijebanost z teba vychadza az to neni mozne... ak ta mozem poprosit ak chces reagovat pod mojimi prispevkami tak aby to malo aj nejaky zmysel prazdne reci vedu prazdny ludia...
@sisi092 pockat mam chapat ze tvoja mala hlavicka si namysla ze som nasrana kvoli tebe a tvojim dvom velkym vibratorom v tvare bambina ? ok teraz si to fakt ze zabila a vsetku svoju hrdost co ti ostala
ja mam vacsinou u pici tieto vase vylevy ale ked som nasrana tak preco to uz nevyuzit a nepovedat ti uprimne ze tu zo seba len robis picu
Ja som už sťahovala a mala som z toho suché, zničené vlasy a farba bola hrozná . Nebude to vyzerať zle, lebo si vlasy obalila tmavšou farbou takže by ti mali odrásť do tvojej pôvodnej, len to chce čas
No ako farbenie henou Ale nie je len čistá henna, ale aj cassia, alma alebo "naše" rastliny ako chmeľ, ibištek, rumanček , rozmarín, orech a podobne. No buď zmiešaš rozomlete rastliny a môžeš tam pridať rôzne oleje ( avokádový, makadamiový, marhuľový, jojobový, broskyňový,arganový...) , kondicionér , éterické oleje, aloe vera, šťavu z citróna, prípade jablčný ocot...zatiať to bylinným čajom ( ja dávam ibiškový aby som zvýraznila červený odtieň vo vlasoch) a nechať to pôsobiť ( hodinu, dve alebo kľudne aj pol dňa) . Druhá možnosť je urobiť si silný bylinný odvar a zliať ním vlasy po umytí.
@maugly Ale tá farba, ktorú má teraz jej odrastie/ vymyje sa a tie bylinné zábaly/odvary jej pomôžu zvýrazniť jej pôvodnú ( svetlejšiu) farbu vlasov , prípadne napríklad ak použije spomínanú cassiu - zvýrazní vo vlasoch zlatavý odtieň + slnko "vytiahne" z vlasov svetlejšiu farbu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
ja som bola v marci u kaderničky s tym ze som sa potrebovala zbaviť čiernej farby z vlasov, použila na nich nejaky chemicky pripravok ktorym mi tu farbu z vlasov "vygumovala" a mala som ich uplne ryšave na to mi naniesla hnedu farbu (podobnu mojej prirodzenej farbe vlasov).. stalo to dosť vela penazi ale efekt to splnilo, konečne som sa zbavila čiernej
@ridgeback hej a ako nelutujem to o nic menej ako to ze som ich ostrihala ked som ich mala uz po zadok o 30cm
sak inak hovorili ze to som mala predat ze by som si zarobila
tiez som nejak nikdy nezaznamel @anitchka u ako grammar nazi.
vobec nechapem preco tu tolko ludi ma hned potrebu byt nesmierne agresivnych.
Inak mne sa zda, ze kamaratka si raz neco taka davala na hlavu a nakonec mala celkom inu farbu
@bress ja to zaznamenavam v poslednej dobe dost casto neviem no... a neviem co ostatny ale ja som dnes vynimocne cely den a nie som na to hrda ale raz za cas aj to treba...
nj sak ja si nejaku picovinu nejdem isto dat podla toho co tu picu radsej pockam az odrastu -.-
Inak takéto radikálne zmývanie a pranie vlasov ti ich môže viac poškodiť :/ Ja som si vlasy radšej dala zosvetliť melírovo, i ked peroxid je peroxid
@sasuke problemy tu ma podla mna niekto iny, ale to je tebe zbytocne hovorit skoncila si alebo este nieco mas na srdci?
Ale mna to tiez pobavilo, ked som si povedal slovo vyzoky
ale inak som rada...konečne je vidno kto je kto (teraz nemyslím teba sisi, aby si si nemyslela)
ale sak mne to je totalne jedno, keby mna niekto opravil (a slusne!) tak poviem, ze ok a nejdem tu osobu nazyvat picou a ze nech si to niekam strci
@anitchka okrem toho ze si sprosta ? nie to je vsetko a hej ak ta mozem poprosit zober si tu tych par kretenov a chodte si vzajomne honit ega lebo sebavedomie mate na bode mrazu ked tu furt jebete do ludi
@sisi092 preo ja som si myslela kedysi ze si inteligentna zena a casom taka prijebanost z teba vychadza az to neni mozne... ak ta mozem poprosit ak chces reagovat pod mojimi prispevkami tak aby to malo aj nejaky zmysel prazdne reci vedu prazdny ludia...
@trdelniiiq teba aj tak nepredbehnem uz -.-
@unwritten naco ty ked ma tu niekedy ohovaras dobre vidim kedy tak ma nikdy netagnes ...ako kedysi.
@anitchka mna je zbytocne to tym
ja mam vacsinou u pici tieto vase vylevy ale ked som nasrana tak preco to uz nevyuzit a nepovedat ti uprimne ze tu zo seba len robis picu
ale uz idem prec, lebo to mi ani nenapadlo, ze z jedneho komentu tu bude hned taky flame :letim:
Akože sorry, ale.... xD
..az nato ze sasuke to moc nepomoze kedze chce bledsiu farbu ako ma.