@p0n0sk4 no, veď tak (čo si do nej všetko dávala?)
@hoperpohroma tak henna sa s peroxidmi veľmi nekamaráti a hento závisí od značky a, keď hovoríš, že červená, tak od toho, čo za prísady do toho nakydali
@mielikki noo len prasok a vodu.... som citala ze sa maju pridat nejake korenia ako skorica paprika a tak..ale taaa.. nedala som...a olej som citala a som zabudla ....tak som nedala...ved ked budem mat suche vlasy abo co ,tak si spravim masku z oleja a vajicka a medu
@h8u jj taka slabocervena, mne chytala uplne krasne do oranzova odfotim ju v dm a poslem ti obrazok
@p0n0sk4 myslim ze ta to aj mohla byt.. a potom som si kupila daku tmavsiu a ta nic nespravila.. ale na tmave vlasy ti henna nechyti, to dufam vies
@mielikki no bola to dm-kova henna tak to asi moc kvalita neni a viem ze sa henna nema davat po peroxidovani ale nejde mi do hlavy ze ju nejdem dat s peroxidom dole.. uz som ho mala dvakrat na hlave hodinu a stale nie som blond.. a si zas dojebem vlasy
@hoperpohroma anoo prosim prosim aj fotku jak ti to chytilo, ak sa dá mne prestali vyrábať jedinú schopnú oranžovú na trhu (fénixov oheň - palette), tak už skoro rok nechávam pol výplaty u kaderníčky, lebo iná mi takú namiešať nevie :/
neskúšali ste tu niekto blond hennu??? vživote som si s niečím takým nefarbila hlavu ale zaujímalo by ma ako to chytá, či do žltej alebo do sivej alebo či to vôbec chytá :d
@klaudiqaaa v prvom rade, henna ti vlasy neodfarbí, takže blond henna môže ísť buď len na blond vlasy na zvýraznenie a vyživenie a tak, alebo na dosiahnutie svetlých odleskoch na tmavších
@popoluska15 ničoho sa neboj ja sa farbím na hnedo už dobrý rok .. zo začiatku ma bral ryšavý nádych, potom som objavila čaro hnedej henny a drží sa ma,aj keď už si ju miešam s červenou pre odlesky
Ale taká Lush hnedá henna chytá naozaj do hneda bez akéjkoľvek ryšavej odskúšané a overené na vlastných vlasoch
ja som si farbila asi pred 2-3 týždnami ... farbila som hennou z DM-ky ,bol to odtien medená červená a aj tak chytila,najprv to bolo až moc orandžove ,ale po pár umýtí to bolo pekne....zle je to že mi to skoro vôbec nechytilo na odrastené vlasy pretože som si ich pretým farbila chemicky na červeno... do henny som si dala ešte korenie škorica a sladká paprika plus ocot ...mne to smrdelo ale aspon mám dobrý pocit že som spravila niečo dobré pre svoje vlasy
no smrdelo to neskutocne, este na druhy den po dokladnom umyti som to citila... ale bola som u kadernicky dnes no jak sa ona rozplivala nad mojou farbou ze velmi pekna .... oproti povodnym sa nezmenili velmi len su lesklejsie a krajse a viac cervensie (presne ako som chcela) cize az na ten neporiadok a smrad z heny som len a len spokojna ...a nezlaknite sa toho blata, ked to budete davat na hlavu ...
@hopelight a akú maš prirodzenú farbu? ..ja som si objednala od Henné color tmavohnedú ...ja mám prirodzené take svetlohnedé vlasy hádam to pomôže docieliť tmavšie hnedú farbu ....momentálne mam asi 2 mesiace odrastené vlasy toto čo mam na fotke taka tmavohneda farba tak skusim dat henu lebo tie farby moje vlasy uz nezvládajú. Mam celkovo slabé jemné vlasy tak hádam henna pomôže ....a nevieš či sa môžu hennou nafarbiť aj clip-in vlasy?
@mielikki ahoj, všimla som si že sa v hennovaní vyznáš tak sa ta chcem opytať či nevieš či sa môžu hennou farbiť aj clip-in vlasy
@popoluska15 no ja mám tú svoju tú myšaciu šedú s blond odleskami nič moc...a Lush mi chytá vyslovene akoby som si farbila chemickou,proste farba ako z reklamy
Henna ti určite dopomôže k zdravším a lepším vlasom .. no clip-in vlasy fuh..neviem. Ono vieš vymývať to "blato" nie je len tak
@mielikki@hopelight no ďakujem kočky ..asi to skúsim prvej na tie svoje a uvidim to blatko a potom na nejakom malom pramienku clip-in a uvidime čo to bude
@mielikki ahoj, môžem sa ťa ešte spytať? Myslíš, že šampony alebo kondicionéry s hennou by pomohlii na vlasy? Že či to bude mať nejaky väčší efekt s hennou alebo to je zbytočne kupovať ....Ja len že či to vôbec nejaky efekt bude mať ..ďakujem ti vopred za odpoveď
@popoluska15 no, záleží aké, ale napríklad ten dmkový šampón som mala a nebol zlý, len treba rátať s tým, že vcelku vysušuje, preto keď, tak ho striedať, lebo mne napríklad po čase robil lupiny... každopádne inak by uškodiť nemal
@mielikki aha no akurat som čitala že tie šampony dost vysušuju ....a nemaš skusenosti s nejakymi maskami s hennou? ..Lebo ja mam fest slabé a tenké vlasy tak že či by mi to pomohlo mať aspon o trošku pevnejšie tie vlasy .... hadam ze ta henna tiez pomôže ...buduci štvrtok sa farbím tak som zvedava neviem sa dočkať vysledku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
no, dáš si teplé blato do vlasov, zabalíš do igelitu, udržuješ v teple a čakáš toľko hodín, koľko ťa to bude baviť, zmyješ a hotovo
@hoperpohroma tak henna sa s peroxidmi veľmi nekamaráti a hento závisí od značky a, keď hovoríš, že červená, tak od toho, čo za prísady do toho nakydali
@p0n0sk4 myslim ze ta to aj mohla byt.. a potom som si kupila daku tmavsiu a ta nic nespravila.. ale na tmave vlasy ti henna nechyti, to dufam vies
@mielikki no bola to dm-kova henna tak to asi moc kvalita neni a viem ze sa henna nema davat po peroxidovani ale nejde mi do hlavy ze ju nejdem dat s peroxidom dole.. uz som ho mala dvakrat na hlave hodinu a stale nie som blond.. a si zas dojebem vlasy
@hoperpohroma to bude možno tým, že ti to ten vlas obalilo a teraz sa peroxid cez to nevie dostať
coo bude rano sa kusa bojim
@p0n0sk4 vobec sa nepodobas na avatar (to je kompliment
a @p0n0sk4 na to by to mohlo pekne chytiť
nemam moc fotiek z toho obdobia =/
nikdy by som nepovedala, že hentak môže hena chytiť, som myslela že to vždy len také červeno hnedé je..
Ale taká Lush hnedá henna chytá naozaj do hneda bez akéjkoľvek ryšavej odskúšané a overené na vlastných vlasoch
ale som rada, že si spokojná
@mielikki ahoj, všimla som si že sa v hennovaní vyznáš tak sa ta chcem opytať či nevieš či sa môžu hennou farbiť aj clip-in vlasy
Henna ti určite dopomôže k zdravším a lepším vlasom .. no clip-in vlasy fuh..neviem. Ono vieš vymývať to "blato" nie je len tak