Ja mám svetlý blond, a chcem tmavsie alebo mozno jemný melír, ale aby to vyzeralo prirodzene, co radíte ? Aký prípravok? Je toho vela v obchodoch a neviem co kupit. A chcem to mat co nadlhsie , aby sa dalo aj umývať aj na plavárni chlorova voda na to ist a thak.,
nechaj si svoju, chemické farby vyzerajú všetky neprirodzene, ver mi, farbím si vlasy roky... nechaj si vlasy tak, aj tak sa ti tvoja farba hodí vždy najviac, to si pamätaj...
Ja rozmýšľam že, kedže mám svetlý blond tak nejake pramienky zabaliť pred farbením nejako a ostatné nafarbiť na svetlohnedú, tak by ostali také svetlé pramienky, mne sa tak páči, názory ?!?
na to sa používa taká melírovacia čiapka, že sa vytiahnú len určité pramene, ale... aj tak to bude vyzerať neprirodzene... hlavne ak si to urobíš sám doma čo sa ti nepáči na tvojich vlasoch?
Ja som dakedy chcel strašne čierne vlasy a poslednou dobou rozmýšľam že si boky na hlave nechám prirodzené a zhora hlavu dám na blond keďže mam vyholené boky by som vyzeral ako Kittan (teda aspoň v mojich predstavách by som možno ako on vyzeral)
blond melír a nato gél, 90roky už boli(y) bude to vyzerať dosť napiču po 2 mesiacoch keď budeš mať pekné odrasty a to potom keď budeš ofarbovať a bla bla ti to bude chytať na žlto, jeb sa na blond
Idem farbit, mama vymyslela. Kedze mam skoro uplne biele vlasy (slabucko zlte), tak dame najprv blond opakovane postupne a postupne davat stale o maly kusok tmavsiu az na konci skolskeho roka budem mat tmavyblond a nikto si ani nic nevsimne lebo to bude postupne. a potom do vianoc uz bledohnede a tam mozem zostat, bledohnede budu fajn.
Lebo ma uz hneva ze mi casto hovoria ze mas vlasy blondave ako zlatovlaska - dievcatko, musim s tym nieco uz urobit.
podla mňa je to otrasné a myslím že nikdy som nevidela chalana ktorému by sa to hodilo..ak tak ešte tužidlo alebo niečo čo je len na chvíľku tak na skúsenie možno ale určite nie na stálo pretože vlasy vyrastajú a chalani sa nebudú trápiť s odrastami a potom to vyzerá hrozne
Yoshtixiang nedávaj cervené odtiene, jednak sú babské a jednak vraj bol nejaký prieskum a ukázalo sa, že tí, ktorí si dávaiú farbiť vlasy na červeno a červené odtiene sú ľudia, ktorým chýba sex. Tak si každý bude myslieť že ti chýba sex.
poznám pár mužov, ktorým to ide ale všetci sú tuším na čierno alebo veľmi tmavo hnedo...poznám aj pár mužov, ktorý si dali blonďavé odtiene, prípadne si dali melír a vždy ich to veľmi zjemnilo, zženštilo a chytilo im to dosť na pudingovo (neviem ako inak tú farbu pomenovať) a nevyzeralo to moc prirodzene ani pekne k ich tvári (ani tie čierne nevyzerajú prirodzene, ale veľmi tým mužom sedia :3 fešáci to sú, bez mučenia priznávam takže, neviem aká je tvoja pôvodná farba a akú máš tvár (aj to dosť ovplyvňuje výsledok) a na ako sa chceš nechať nafarbiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
(pokiaľ to nie je nejakou chemickou sračkou.)
ale inač NI!
ale ako samotné farbenie fajn, ak to vyzerá normálne, problém v tom nevidím
aj horsiqa by som chcela na blond odfarbiť ale nehovorte mu to!
Lebo ma uz hneva ze mi casto hovoria ze mas vlasy blondave ako zlatovlaska - dievcatko, musim s tym nieco uz urobit.
svokru mám kaderníčku, tak ju asi využijem na farbenie