caute. chcela by som sa spytat ze ked si dam vlasy nafarbit na blond, a potom si dat prirodnu farbu po par tyzdnoch (nejaku cervenu mozno) a ked mi to zacne vyrastat tak co s tym mam spravit???? mam si dat nafarbit zase celu hlavu na blond pockat niekoklo
@sasi2680 takze este raz po poriadku : mam hnede vlasy, lenze ked si dam prirodnu farbu ktora ma chytit na rysavo-cerveno - mi to nechyti lebo mam tmavsie vlasy. preto sa dam na BLOND, a potom si dam tu cervenu farbu. chapes zatial? A ked to zacne vyrastat, uz bude vidno moje hnede vlasy, tak si mam nafarbit iba tie hnede vlasy na blond a potom zase na cerveno, alebo si mam dat celu hlavu zase na blond a potom na cerveno?
Ja to chápem, keď ti vyrastú zas tie hnedé tak si skús dať len tú červenú. Potom uvidíš ako to bude vyzerať. Ke´ˇd sa ti to nebude páčiť tak si len na tie vyrastené vlasy daj blond a potom červenú, celé si ich znovu nefarbi.
Podobne ako @sasi2680.... blond ti podľa mňa teda nechytí, alebo by si si musela dať farbu s peroxidom...
A moja prirodzená farba je... nazvala by som to cca. zhruba gaštanovohnedá, a červená mi na to chytá v pohode aj bez prefarbenia na blond. A drží. A je riadne krikľavá, takže si nemyslím, žeby ti to nechytilo
Podľa mňa je ten zosvetľovač zbytočný. Teda, pokiaľ nechceš červenú, ktorá sa už podobá na oranžovú. Ja mám tmavšie vlasy než ty a červená mi bez akéhokoľvek zosvetľovania chytá dobre a drží aj niekoľko mesiacov bez toho, aby som musela dofarbovať, lebo by vybledla.
Akákoľvek dlhotrvajúca farba by ti mala tak dlho vydržať. Je pravda, že niektoré typy farieb sa vymývajú trochu viac než ostatné, ale naopak, sú farby, ktoré na vlasoch držia lepšie. Osobne mám vyskúšané, že sa mi veľmi vymýva čierna, ale červená mi drží dobre. Inak používam klasické farby značky Palette, žiadne Xtreme Colours ani nič podobné, proste len klasická Palette, ja používam sýtočervenú. Čerstvo nafarbené mi to spraví asi takýto odtieň:
Ale zase upozorňujem, že to určite neber ako zaručenú radu, ale mne to teda na tmavšie vlasy od tvojich chytá v pohode, a to mám ešte dokonca na vlasoch aj pozostatky čiernej asi spred roka alebo trochu dlhšie. Takže si myslím, že ty by si zosvetľovač nemusela potrebovať. Však ešte počkaj, čo ti tu povedia ostatní, možno má niekto iné skúsenosti
nemôžeš si nafarbiť vlasy najprv na blond a potom na červeno a zase na blond... lebo sa ty an blond znovu nenafarbia možno ich budeš mať skôr na ryšavú ale ja mám teraz slabo červené vlasy (idem si ich znovu prefarbiť, ale iba na červeno a keď ťa omrzia... tak smola
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
asi takéto tak vieš mi pomôcť alebo nie?
A moja prirodzená farba je... nazvala by som to cca. zhruba gaštanovohnedá, a červená mi na to chytá v pohode aj bez prefarbenia na blond. A drží. A je riadne krikľavá, takže si nemyslím, žeby ti to nechytilo
» www.birdz.sk/pages/fotka.php...
ale keď už taj sa dávajú farbiť "len" korienky ktoré ti vyrastajú ak si budeš stále farbiť celú hlavu ostane ti chemlón alebo nič