V pondelok som si zafarbila vlasy farbiacim samponom od palette, malo to byt hnede,tmavo hnede ale na moj predtym spinavy blond, mi to neviem preco chytilo na cierno. a je to strasne... malo by to vydrzat 24 umyti, teraz si umyvam vlasy aj dva krat za den
za pár umytí to máš v pohode. ono takú farbu, aká je na krabičke by dostala len úplna blondína. ja som raz chcela zo svojich hnedých vlasov takú viac do červena farbu, na krabičke to bol len trochu iný odtieň, ako môj prirodzený a dostala som z toho tmavofialové, až čierne vlasy. ale po chvíli to bolo v pohode
ver mi, to ti tak ľahko nezíde....ja som mala hnedé vlasy a dala som si čokoládový šampón, chytilo na čierno a už mám čierne vlasy mala si ísť ku kaderníčke...alebo choď teraz, existujú zosvetľovače...ale to si sama nerob ...good luck
To sa ti nezmije tak skoro ale nevadí šak tak ale treba bra ohlad na to že šampón vždy chití o moc tmavšie než chceš Aj ked si dáš bledšiu než máš tak ti to chité tmavšie no tak máš čiernu a čo?!
mala si si to najprv vyskusat len na jeden pramienok a az tak si to jebnut na celu hlavu....tu mas vysledok.. a ten citron vravi sa ze by to mal zosvetlit ale tak nvm,neskusala som este.....
ano zide to, ja som si take tiez dala na spinavy blond ale chytilo to na cerveno // aj ked to bol moj zamer // ale oravdepodobne si si to nechala na hlave moc dlho alebo vybrala zly odtien..
nezííde....hehe ja som prehrala stavku a prefarbila si hlavu samponom na modrociernu...a nakoniec mi to zosivelo po 45!!! umytiach...hmm a ziadny naznak mojich blond vlasoch...a teraz mam uz normalne cierne vlasy u kadernicky farbene farbou...sa nic ine nedalo urbit jedine odfarbit...ale to ja nechcem...alebo odrast ani za svet =D
so značkou Palette, nemáme dobré skúsenosti. Je síce relatívne lacná, ale určená skôr na kvalitné a silné vlasy. Tie jemnejšie skôr zničí.
Nám sa osvedčila značka LORÉAL. Menej chémie, viac lesku a hlavne krásne zdravé vlasy aj po farbení. Pri voľbe tmavšej farby od pôvodnej, by som si vybrala z ich ponuky. Doporučujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@7 Strašná kravina.
myslím tú istú značku.
a ak to nezide, kupit zosvetlovac, vyperoxidovat
Nám sa osvedčila značka LORÉAL. Menej chémie, viac lesku a hlavne krásne zdravé vlasy aj po farbení. Pri voľbe tmavšej farby od pôvodnej, by som si vybrala z ich ponuky. Doporučujem