mne sa tiež páči zmena tiež ju mám rada ale celé vlasy by som si asi neprefarbila.. teraz cez leto som si dala oranžové pramienky do vlasov ale celú hlavu by som si asi neprefarbila... mám rada svoju prirodzenú farbu vlasov..
najprv som mala taký biely melír..potom dalsi, ktorý bol zlty, potom som si dala cerveny..bola z toho misung farba cize som bola taká blondína a poom som si dala cokoladovu farbu teraz uz si velmi nefarbim..lebo ani nevidno, ze mi odrasta ta farba
aa preco som si farbila? noo..tým melirom to zacalo preto,l ebo chcela som nejaku zmenu.predsa sla som na strednu aa teraz..lebo sa mi paci tmava farba na mojich vlasoch
pôvodne má drôtovité trojfarebné blonďavo-ryšavo-hnedé vlasy. Farbím si ich zásadne u kaderníčky Matrix farbami, lebo mi robia úplne dobré, krásne a lesklé vlasy. A vlasy mi pod farbou mäknú. A zjednocujú. A páči sa mi to
adávam si takú červeno-bordovú, lenže vždy sa mi to vyzmýva, tak chodím ryšavá
Nefarbím si vlasy, lebo ich mám moc tmavé tak by mi podľa aj ak žiadna farba nechytila a keby aj náhodou chytila tak potom by som si už musela farbiť vlasy stále lebo by mi to odrastalo
kedysi som si dala blond melir ktoreho sa staale nevem zbavit... :/ ... ale pred par mesiacmi som si chcela nafarbit na cierno (povodne mam hnede vlasy) normalnou farbou, a nechytilo to vobec... :/ teda drzala par dni, ale potom zisla :/:/ .. a teraz straaasne tuzim po bledsej hnedej nez mam abo po cervenej farbe, ale radsej neriskujem ze mi to nejak zle chyti :/
farbim si vlasy pravidelne kazdy mesiac nahnedo, lebo neznasam svoju plavu farbu, je strasne nevyrazna.....a po novom mam na tej hnedej jeden cerveny pramen
farbim, lebo uz musim.. chcela by som sa vratit k svojej povodnej spinavej blond, ale neznesiem pohlad na odrastene vlasy (na hlave mam momentalne cierny mahagon)
ja striedam farby vlasov a strihy, tak často že už ani nechcem vedieť čo si o mne ľudia myslia, prečo? neviem, lebo ale viem že takú čiernu si určite nedám, červená ma po čase začne iritovať, hnedú som v živote na vlasoch nemal, asi blond mi akosi vyhovuje najviac, hoc som tmavý typ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
aa preco som si farbila? noo..tým melirom to zacalo preto,l ebo chcela som nejaku zmenu.predsa sla som na strednu aa teraz..lebo sa mi paci tmava farba na mojich vlasoch
Neviem čím to je, možno, že preto, lebo mám veľmi suché vlasy, inak si to vysvetliť neviem.
adávam si takú červeno-bordovú, lenže vždy sa mi to vyzmýva, tak chodím ryšavá
@D170 a ty používaš akú farbu?
čierna
blond
melír
červená
asi všetko.
ešte aj vesmírna modrá - no bolo z nej nakoniec fialová
a takto sa mi to viac paci..a ma mi to kto farbit..spoluziacka je ochotna