už nie raz som chcela melír blond len nechcela som minať na kadernicku tak mi to spravila doma mama lenze to my mala začať robiť od cestičky pasiky lenze mi dala vlasy dozadu a cele mi to najebala na ofinu tak som mala bielu ofinu a hnede vlasy..tak ptm mi dokupila farbu a cele na blond to bolo strasnee ptm som si dala na hnedo a blond melir cez čapicu,cize to vyzeralo pekne,ked mi to odrastlo zas na hnedo a odtedy nefarbim aj ked ta farba trochu zbledla a je to take na koncoch dost blondave
pred polrokom som si odfarbila na cierno ale potom mi zacli megarychlo vypadavat vlasy,tak si tu cierne teraz pekne krasne nechavam vyrast a zostavam pri povodnej farbe
mne to neškodí, naopak pomáha ja na hlave nemám vlasy, ale drôty, neposlušné, tvrdé, nič sa s nimi nedá. ale farba mi tie vlasy vždy nejako zmäkčí, lepšie sa mi s nimi potom funguje
vlasy si farbim uz rok aj nieco moja prirodzena farba vlasov je stredne hneda ale vobec sa mi nepacila tak som si vlasy zacala farbit 4 mesiace som mala cervene vlasy , potom dva tyzdne fialove, neskor cierne potom sa mi prestali pacit tak som si ich odfarbila blond zosvetlovacom a dala som si na nich zlatu blond farbu - vyzeralo to hrozne tak som si vlasy prefarbila zase na cierne - asi 4 krat , 7 mesiacov som ich mala cierne a asi pred dvoma tyzdnami som ich ich odfarbila s velmi setrnym odfarbovacom ktory nenici vlasy a momentalne ich mam hnede a cervenu ofinu do leta ich necham odrast a potom uvidim co dalej
28 - To je to "Tonovacie alebo kricie šampóny" Len je to dosť na nič ked má človek hnedé vlasy a chce to bledšie .. Kúpi si uplne bieli šampón na farbenie a chití to aj tak na tmavšie ... Najlepšie si je normálne zafarbiť hlavu a kašlať na to že sa vlasy ničia ved je tolko tých kondicionerou a normálnych šampónou na víživu vlasou ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ale mala som blond melir raz...vyzeralo to pekne .;..nie take peroxidove oranzove blueh...vyzeralo to prirodzene, ta farba..ale uz si nechcem davat