Mama mi farbi ked sa mi ju podari prehovorit a vzdy na taku farbu aku si vyberiem.Uz farbila na rysavo,tmavo cervenu a uvidime na aku bude farbit nabuduce Raz som bola farbit u kadernicky ale kedze mi urobila na hlave taku farbu aku som vobec nechcela tak som sa rozhodla, ze budem radsej farbit doma
nikdy som si vlasy nefarbila a dúfam, že tak skoro si ani nebudem....mne sa moja prirodzená farba páči a hoci mnohí tvrdia, že je v poslednom čase dosť nevýrazná, ja som spokojná...a ide predsa o to, ako sa cítim ja a nie o to,čo vravia ostatní
Mala som 2 krát červený šampón... ale už si asi nebudem farbiť... hoci kto vie čo ma v najbližšej dobe napadne =D Ešte mám ten červený, čakám kým mi vybledne poriadne, teraz to mám také červenohnedé.. to sa mi páči... aj keď už to mám troška vyblednuté ale to vôbec nevadí =D
ja mam tedka taky super cerveny sampon na 24 umyti. Mama mi necela dovolit normalnu farbu taq som to musela iba takto. Ale je to celkom pekne, dot vyrazne
väčšina báb v mojom okolí sa farbí na blond,alebo si aspoň dáva robiť blond melír.ja mám blond vlasy od prírody a tak nemám dôvod dávať si nejakú chémiu na vlasy.
nikdy som nemala žiadnu farbu,ani farebný šampón a kým mi vlasy nezačnú tmavnúť,alebo viditeľne šedivieť,neplánujem tento krok
mne moja povodna vobec nepasuje takze neco davam na blond ale nie celu hlavu tak polovicu rovnomerne...ja som spokojna ked to mam svetlejsie akurat tie vlasy na sposob suchej slamy po tych farbeniach radsej nekomentujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
mám ich také čierne, že sa ma niektorí ludia pýtajú, či si ich farbím
nikdy som nemala žiadnu farbu,ani farebný šampón a kým mi vlasy nezačnú tmavnúť,alebo viditeľne šedivieť,neplánujem tento krok