vacsinou si robim len linku, ale ked tien tak voboec nerozmyslam ci sa mi hodi k obleceniu..aj ked nepouzivam ziadne take ziarive farby, skor hneda, cierna, strieborna a tak
ani jedno? základ je prirodzené líčenie krémovo-hnedé a to buď nechám tak, alebo ho doplním farbičkami podľa oblečenia (ružovou, modrou, fialovou...) alebo podľa príležitosti (večerné líčenie obohacujem čiernou). ten základ robím vždy z jednoduchého dôvodu - krémový tieň je zároveň podkladovým a hnedý tieň do toho ohybu oka pekne oči vytvaruje a dodá celému líčeniu pekné, prirodzené prechody farieb... kto sa trošku vyzná, vie
Skorej to rozlišujem na denné a večerné líčenie
Denné buď bez tieňov, alebo ak vždy nejaké nude odtiene. Večer buď dymové, alebo výraznejšie tiene zemitých farieb s výraznejšou linkou.
ja ladim malovanie oci k farbe oci...a davam si zelenu ceruzku nad oko, do vnutorneho oka bielu a potom vsetko vytienujem cisto bledym trblietavym tienom a je to uplne super podla mna
buď žiaden alebo odtiene hnedej ...výnimočne keď mám chuť (a ked mi to ide k oblečenie) fialové .... ináč čo sa týka líčenia očí ešte občas keď mám chuť tak čiernu linku (žiadne tiene) a k tomu červený rúž - milujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ako moja dusa
ale asi tiez v poslednej dobe preferujem linku a vyraznejsi ruz.
Denné buď bez tieňov, alebo ak vždy nejaké nude odtiene. Večer buď dymové, alebo výraznejšie tiene zemitých farieb s výraznejšou linkou.
Keď sa nesnažím vyzerať konzervatívne, tak taký go-to look je čierno-strieborný; a farebný sa musí hodiť k oblečeniu a laku na nechty.
Ale väčšinou mám len linku a špirálu.