Rada by som pár nápadov, ktoré mám v hlavičke už istý čas, hodila na tričká, no nechcem si kúpiť nekvalitné farby, ktoré by po krátkom čase vybledli, popukali alebo ináč zničili moju snahu...
Marabu mam odskusane a som spokojna. Su rozne...podla farby a druhu materialu. Vacsinou sa riedia vodou, ojedinele fermezou. Zozenies ich v lepsich papierkach, v hobby shopoch alebo na nete. V sadach aj jednotliv
hej mám farby na textil, ono to závisí od toho akú hrubú vrstvu dáš, lebo ja mám také hustejšie, môžu sa riediť aj vodou, ale ked dáš moc farby stáva sa že to po čase popraská a ked to perieš no po nejakom čase to vybledne trochu, ale aj to tiež podla toho ako to perieš a no ja ich kupujem v takom prevažne punkovom obchode s oblečením, ale majú ich aj v dákych papiernictvách s umeleckými potrebami a sú v takej maelj tube, niečo ako tuba na atrament, neviem aká to je značka, len je tam napísane Textile art,ale stoja niečo vyše 2 eur, potom sú také tie práškové na batikovanie, ale fixky na textil, ale to nekupuj, to je kravina, a púšťajú farbu pri praní
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
» www.e-vytvarnepotreby.sk/malovany_svet/e...