ukaz to chcem vidiet. nebolo to tak ze si na jednom mala roztiahnutu zornicku a vyzeralo inac ako druhe? lebo dvoj farebne oci su celkom caste ale obidve nie jedno
nic z toho ja som mal modre a zelene ked som bol mensi ale casom sa to spravilo normalne ti to lekar vysvetli ze si mala rovnaky pocet tatikovych aj maminych dajakych buniek tak preto
ja som mal taku spoluziacku na vysokej skole, co mala jedno oko zelene a druhe hnede tusim, vzdy som sa jej zadival do oci, ked som ju videl proste niecim ma fascinovala asi DD
cize podla mna je to pekne, sice ten clovek je mutant, ale je to minimalne zaujimavy a pekny mutant/mutantka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a urcite si mutant
jj cisty mutant pri dalsom filme x-man mozes hrat dvojoku duhu
moze to byt zaujimave
» farm1.static.flickr.com/28/92149265_600...
Mne sa to paci.
Pokiaľ ťa nemusia chodiť ešte aj venčiť a nežerieš z misky tak je všetko ok a príde mi to aj zaujímavé
jedno cierne druhe biele a to tretie zafarbene...
cize podla mna je to pekne, sice ten clovek je mutant, ale je to minimalne zaujimavy a pekny mutant/mutantka.
rozhodne je to netypické a zaujímavé, a často aj pekné.
ale nie.. mám kamoša, má polku oka červného, polku modrého..a tak má obidve oči