nemám, chcela som to tiež skúsiť ale teta z optiky mi povedala, že to je škodí očiam, vraj dosť výrazne. neviem či je to pravda, ale riskovať nechcem a tak či tak to stojí nehorázne prachy
Ja mam dioptricke, syto modre. Skutocne oci mam zelene. Je to vyrazne necakaj ze to bude prirodzene a ked sa meni svetlo a zuzia sa zrenicky tak ti okolo nich vidno stale skutocnu farbu.
Ale dala by som si ich este raz. Ani jedna kritika
ako neviem, mne to zatial oci nerozleptava a ani nemam problem si to davat hore dole na oci... myslim,je to super vynalez a farebne, tie z vas urobia ineho cloveka...proste super..
Ja mám normálne šošovky a nevadí mi, že si ich musím ráno dávať a večer zasa vyberať...Už som si nejak zvykla Ale kebyže mi ich niekto kúpi, chcela by som skúsiť biele aby mi bola vidieť iba tá zrenička
chcela som niekedy modre oci, ale uz om spokojna so svojimi hnedymi az ciernymi ... ked mi hm kamarat povedal, ze hnede su original, som spokojna ...takze ziadnu inu farbu nechcem
ja som si skusala virtualne na happyhair modre aj zelene a taka fesna som s nimi a kamoska nosi dioptricke roky a oci ma Ok, len ja stale este vaham...
ja som ich mala a bolo to super. musíš si však dávať pozor na značku, ja som mala nejaké najlacnejšie a ty ma dráždili v oku. Potom som si kúpila značku Magic Eye ( » www.vasesosovky.sk/magic-eye-2-sos... ), ktorá sa na toto špecializuje a nemôžem povedať nič zlé. Nenosím ich síce denne, to by som ani nechcela, ale na párty alebo veľkú spoločenskú udalosť sú skvelé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
omrzi ta to po 3 dnoch , to vyberanie , nasadzovanie , vyberanie ....
Ale dala by som si ich este raz. Ani jedna kritika
jednu som kupila za 15€ vyhodna kupa nie ??