mne to absolutne nedrzalo ... ale normalne nechapem, ked mi niekto povie, je mu to tam drzi aj 2-3 tyzdne ... ja som si to dala a vzdy ked som sa toho len dotkla, pol tuzidla slo dole ... a skusala som viac druhov ... proste nic ... a to nemam absolutne zdrave vlasy .. skor naopak ...
tiež som to používala pred viacerými rokmi a keďže som nebola odfarbená úplne do biela, veľmi to nedržalo a keď som chcela fakt výraznú farbu tak som si to niekedy dala aj viac krát za týždeň. Je pravda že mám nepoddajné vlasy, mohlo to byť aj tým, ale kým sa vysrábili z polročného tužidlovania mi trvalo omnoho dlhšie, tfuj! Ale poznám holky, ktoré to používajú dnes, no odfarbujú si vlasy na bielo a majú "páperie" čiže im to vydrží minimálne 2 týždne ako čersvé
ja som mala také super tužidlo, teda aspoň to ako tužidlo vyzeralo, že keď som si to dala na melír, tak mi to na tom držalo tri týždne ale postupne to bledlo
držalo mi to dlho ( mala som modrú hlavu ), lenže potom sa to vymylo , ostala hnusná zelená, ktorá sa ani za boha nechcela vymyť ..takže som si musela dať normálnu farbu na vlasy, aby som nevyzerala ako vodník.
spolužiačka také používa, predtým si vždy odfarbí vlasy preoxidom, drží jej to asi týžden -možno týžden a pár dní- a potom to má škaredé vymyté hocijaké.. modrá jej vydržala pár dní, ružová približne tolko, kolko som písala
mala som modré konce a držalo mi to dosť dobre, vymylo sa na zelenú asi po 5-6 umytiach, neviem a ťažko sa toho zbavíš, vymytím asi tak rýchlo nie, ale ja som si na to švacla normálne farbu ale kde tu ešte zelené ostali
hmm kamoška mala taký špinavý blond dala si červenú a po roku to ma nechutné tie vlasy...má ich ryšavé ked už tak tak si so prejom nafarbi len konce tak to chcem ja ale dosť si tým vlasy poničíš takže ti to neradím a lacné vecičky nekupuj ak to chceš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale zas mám trošku príliš zdravé vlasy a aj s permanentnou farbou sa mi stalo, že po opláchnutí som mala také isté vlasy, ako predtým.
To už radšej farebný šampón si kúp.