Čaute ľudia, neviem či by to bolo možné ale ak by ste mi mohli pomôcť z jednou vecou ide o to že chcem použiť farebné tužidlo z drogérie od značky Elysee možno ste o tom už niektorí počuli... A chcem si dať konkrétne ružové, lenže neviem jak by to v
Nerozumiem, prečo nad tým tak premýšlaš po 3 umytiach nebudeš mať na vlasoch ani stopu po tužidle ja mám červené, ale všade tade odperoxidované, preto mi to chytilo tmavo. Inak by to ale malo na blond vlasy chytať skôr bledšie A priprav sa na špinavé uteráky, podhlavníky, tričká Na leto by som si úprimne určite nedávala
Zuzki11 diky za odpoveď :3 toto som chcela vedieť Ako nechcem to skúšať hneď, pokým mi niekto nedá o tom informácie lebo zatial som ešte nič také nemala okrem peroxidu xDDD a kebyže mi to na blond chytí tmavo tak to bude vypadať otrasne Lebo aj na tej krabičke je to tak nakreslené
Ja som si akurát včera kúpila ružové, dosť krikľavé je... Ja si ho dám až zajtra, práveže keď si blondína chytí ti to najlepšie :3 .. Nemalo by na tmavo, skús
To nevadí lebo dneska som bola v Rakúsku a tam som si kúpila fialovú farbu na vlasy takže tužidlo si dávať nebudem na koniec :3 a úplne po piči obal to má na Slovensku som takú farbu ešte nevidela... kebyže viem jak sa pridávajú sem do komentu obrázky tak by som ti poslala fotku
@nataly005 Tá drogéria v Rakúsku sa volá Bipa a tam som to kúpila na Slovensku také nezoženieš... Jedine tie Directions, ktoré ti začnú púšťať hneď po tom ako sa spotíš -.- v tomto sú tie z Rakúska oveľa lepšie pozri si ju na googli volá sa Schwarzkopf LIVE color XXL
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
jééj v akej drogérke si to prosím našla? v DMke som nikdy nič také nevidela
nikdy som asi v neslovenskej DMke nebola a hľadala som takéto podobné srandičky už všelikdee..