Proste môže byť mnoho ľudí, pri ktorých by som povedala proste nie, ale... minule som videla v električke babu, ktorej sa tak hodili jej modro-fialové (dvojfarebné) vlasy, že som až nechápala-
Mala som ružovú a jednou z mojich životných mét je nájsť fialovú farbu dostupnú v kamennom obchode za jednocifernú sumu, pričom by aj fialovo naozaj chytila.
jedného dna budem mať fialovú a ked sa niekomu farebné vlasy nepáčia tak nech sa nestarajú je to každého rozhodnutie akej farby chce mať vlasy . Keď sa mu páči nech má
mala som všetky tieto farby čo si vymenovala, neviem či sa mi to hodilo, ale mne sa to páčilo a bolo mi úplne ukradnuté, čo si o tom myslia ostatní zostala som ale pri kriklavej oranžovej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Proste môže byť mnoho ľudí, pri ktorých by som povedala proste nie, ale... minule som videla v električke babu, ktorej sa tak hodili jej modro-fialové (dvojfarebné) vlasy, že som až nechápala-
ale niekedy sa to hodí
neodsudzujem
je mi to u riti, posmejem sa nanajvýš
A nemyslím si o tom nič, boha -,-
to ze sa to niekomu nepaci nie je moj problem
mala som v predu červené vzadu čierne, teraz mám vzadu čierne a v predu takú medenočervenú
je super odlíšiť sa od šedého davu