Ahojte. Vopred vám vravím,že tento nick som si zalozila len kvoli škole-lebo su tu študenti. Sm 4táčka,a idem sa vyberat prirodovednym smerom - cize bud medicina,alebo farmácia. Problem je,že nwm,co je lepsie. Bavilo by ma predávať lieky,lenze mam pocit,z
ak vystudujes medicinu atestacie uz ziskas. A s tym platom, nemusis robit na slovensku, naucis sa cudzi jazyk a do zahranicia, lekarov dost pravdepodobne tak skoro nebude nikde...
Ono, aj ja si myslim,ze farmacia je uzasna,i ked tiez som nad tymto rozmyslal. Medicia - cely zivot sa vzdelavas...ak chces mat po skole zivot kludnejsi,odporucam farmaciu.
Ak nie,sup na medicinu.
Farmacia je lahsia,ako medicina,avšak po medicine si robis atestacie - napr.co viem,tak atestaciu ziskas niekedy aj tazsie,ale da sa,ale vecsinou ta hodia tam,kde je volne.
Medicina ano,ale nie na Slovensku.mna viac by bavila asi farmacia,ale kde skoncim,je v rukach bozich
no ja som na LF a poviem ti takto, ked nemas rada chemiu, tak dievca utekaj ty od farmacie daleko, chemia tam je ina zverina...a atestacie sa neboj, to je este velmi daleko a to na co sa konkretne budes specializovat pocas studia zmenis este 10krat, a potom si aj tak vyberes to kde bude volny flek
ked ta nebavi chemia, na farmaciu urcite nechod. a neboj sa, tie atestacie na medine su este daleko a nemusis sa tym stresovat uz teraz. a aka doktorka budes, to zistis aj sama neskor, ked budes studovat, pripadne, kde budu volne miesta. myslim, ze uplatnenie bude stale vo farmacii aj v medicine, tak to je uplne jedno...
@scrat7 aj ja idem na medicinu ... az priam zboznujem bioologiu, aspon ak sa tyka ludskeho tela (ucenie sa rastlin neznasam). a to že budes zarabat 400 eur neni pravda... teda ak zostanes na slovensku. v nemecku a aj v usa maju lekari velmi vysoke platy. ja chcem ist na vysku bud do danska, australie alebo usa... som teraz v tretom na bilingvalnom tak mam este pekne 2 roky.. a atestaciu mozes ziskat aj pocas prace
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
vo farmácii je už teraz trh pomaly preplnený za 5 rokov sa toho vyhrnie ešte viac
mimochodom, myslím,že na farmácií máš viac chémie ako v medicíne
vies,ja sa bojim,ze ci na medicine ziskam atestacie...:/
ty ides na medicínu?
@hej ,mam racej biologiu,lenze nwm,akou doktorkou by som bola. :/
dakujem za komentare,ste milí
lebo som povedala!
.. a nechápem ako sa dá "nezískať atestácie" .. šak normálne študuješ, potom si spravíš atestáciu a si atestovaný lekár, nejaký problém?
Ak nie,sup na medicinu.
Farmacia je lahsia,ako medicina,avšak po medicine si robis atestacie - napr.co viem,tak atestaciu ziskas niekedy aj tazsie,ale da sa,ale vecsinou ta hodia tam,kde je volne.
Medicina ano,ale nie na Slovensku.mna viac by bavila asi farmacia,ale kde skoncim,je v rukach bozich
drzim palce