Ahojte, hľadám ľudí čo chodia na FaF BA alebo takí čo tam boli na prijímačkách. Chcem sa spýtať na priebeh skúšky - ako dlho trvá, čo možem používať (kalkulačku, PSP apod.?) a tiež ak máte niekto nové knihy otázok z roku 2012 - rada by som sa spýtala na n
Ja idem na prijímačky tento rok tiež, mám prijímačky z roku 2010, ale to sa nemení... v knihách sú nejaké chyby ale zase až tak veľa ich nie je..A na stránke fakulty sú niektoré chybné opravené, môžeš si to tam nájsť
Lenže ja som v knihe našla ešte aj zopár iných chýb (nielen tie čo fakulta opravila).. tak neviem čo s tým, či im mám napísať email že to majú chybne, alebo to označiť tak, aby to bola podľa nich, aj keď to je vlastne zle.
@kulihrasekku mail by bolo pisat zbytocne, je otazne, ci by si vobec dajaku odpoved dostala. Ja som sa to naucil tak, ako to bolo v tych knizkach a dostal som sa tam
Áno jasné že je tam viac chýb.. no podľa mojich informácii oni to uznávajú to chybné, čo majú v kľúči a aj správne môžeš si to aj obhájiť v ten deň... Ale najlepšie je asi skúsiť si to zapamätať s tými chybami, lebo tak Ti to uznajú určite.. aj keď to je dosť divné.
Ako už bolo povedané, kalkulačku si dones, a ak máš tie knihy párkrát (aspoň dva) tak dostať sa dá Ale škola je fakt ťažká, takže iba sa otázky nabifliť určite nestačí, lebo potom sa zblázniš už v prvom semestri.
Tých chýb tam nie je až tak veľa, pravdepodobnosť že by si dostala viac ako tri chybové je veľmi malá, takže kvôli tomu sa báť nemusíš, že by ťa to stálo miesto.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
A priprav sa na riadne učenie. Good luck
Veľa šťastia.
Tých chýb tam nie je až tak veľa, pravdepodobnosť že by si dostala viac ako tri chybové je veľmi malá, takže kvôli tomu sa báť nemusíš, že by ťa to stálo miesto.