ahojte,zistujem,kto sa chysta na farmaciu tento rok,do bratislavy.predovsetkym ma zaujimaju aj nazory studentov,ktori tam studuju. A samozrejme aj to,ci to tam ,,s ucenim prehanaju,, ,alebo nie a ci aj volno maju
ja som uz chodila na farmaciu ale len prvy semester, ale teraz idem znova od septembra. ked ma otazka zly vysledok tak bud sa to naucis zle, alebo to oznacis tak ako si myslis ze to je spravne a ked po primackach prides na nahliadnutie testu a presvedcis komisiu ze si zlu odpoved oznacila preto lebo ma byt spravna a dokazes ze mas pravdu tak ti uznaju body
ja hladam babu co ide na farmaciu sama, to znamena ze nejde so spoluziakmi alebo hociakymi znamymi. ja idem sama, a bolo by fajn byt sniekym takym v kontakte.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
neviete, chodia tam aj maďari?
aj ja sa chystám tento tok na farmáciu, radšej by som bola keby som sa dostala do Brna, ale to veľké šance nemám
tak sa hádam vidíme aspoň v tej BA
ako ste na tom so skirptami?
ja chcela by som ísť do BA... no som zvedavá, že čo bude...
učím sa tie testy, a je to obrovské množstvo...
tak ak sa podarí tá BA obom tak sa vidíme !
tak ak sa podarí tá BA obom tak sa vidíme !