Ahojte, v skriptách na farmáciu do BA som našla nejaké chyby. Chcela by som sa spýtať či to mám na prijímačkách označovať podľa toho ako je to v odpovediach vzadu aj keď je to nesprávne alebo nie.
tak tak ..ja ked som robila prijimacky tak nam povedali ze beru do uvahy odpovede v testovych knihach ale aj opravene odpovede co sme mali na nete hodene
Ľudia, odkedy sa učíte na tie prijímačky? Aa ako vám šla chémia a biola predtým? Lebo ja by som chcela ísť na farmáciu na budúci rok.. Chémia ma baví len mám z nej strašne zlú profku a mám pocit, že momentálne neviem z nej nič... Už som si kúpila skriptá. Myslíte že sa to dá zvládnuť v podstate od základov za ten rok?
no ja som napriklad na chemiu prve dva roky kaslala bo ma to nebavilo ale organika ma bavila tak tu som vedela a vlastne som sa musela celu anograniku naucit od zakladov a stihla som to podla mna neni problem rok je dost dlha doba na to a ked sa budes ucit na maturity budes tam mat podobne veci tak ti to pojde lahsie
Ja som tie s tym sympatikom a parasympatikom preskocil, lebo to sa nemam sancu naucit. My sme napr. v skole skoro vobec nemali heterocykly, da sa povedat, ze len tak vseobecne a tam je relativne dost. Inac, kedy mas skusky?
no ja sa to snazim naucit ale nejde mi to, my sme nic take v skole nemali no aj my sme mali len take zaklady z tych heterocyklov vacsina z tych nazvov co su tam mi nic nehovori no ja mam uz v pondelok a ty?
Čauko, robila osm prijimačky minuly rok a viem že to bolo tak, že pár hodín po teste kď už budú prvé výsledky si môžeš nahliadnuť do testov a diskutovať s nimi o správnosti/nesprávnosti odpovedí. oni o tom vedia, že to majú zle, a snažia sa na testy tieto otázky nedávať. keď sa im to napriek tomu podarí, tak ti uznajú správnu odpoveď aj keď bude inač ako vzadu v knihe
Ahojte, ja by som rada skusila o rok na farmaciu, teraz mam doma skripta rok vydania 2010, mam to od kamosky, neviete ci su uz aj novsie aktualizovane vydania, alebo sa tie otazky nemenia? Z akeho roku mate vy?
A este som chcela poprosit, mate niekto tie chyby vypisane ktore otazky su tie chybne, popr. kde by som to mohla najst?
Vdaka a tym co idu uz zajtra na prijimacky, drzim palce
ahoj no ja osobne mam z roku 2010 a su take iste ono sa to nemeni...neviem ci to nie je aj posledne vydanie ako videla som aj novsie knihy a jediny rozdiel bol ze chemia mala na obale bledsiu modru farbu vies co tie opravy su na nete na stranke fakulty ja som to tam objavila az teraz 3 dni pred prijimackami takze pohodka a dakujeme
Som rada, ze nie som jedina, kto im tam nasiel aj dalsie chyby. Nevedela som ci som ja taka blba alebo to oni nevedia poriadne opravit. napr 199 v chemii
no nwm moc oco to ratal a 194 ludi ma aspon 74 .... a ete ale 130 sa nezucastnilo...ale pochybujem ze vsetci maju nahradny termin nektori podla mna neprisli
tento rok bola o dost silnejsia konkurencia, ja som bola aj pred rokom, vtedy ma nevzali, som sa tak trocha vyflakla na cele prijimacky tak ak to cita niekto kto sa chysta o rok radim z vlastnej skusenosti- nenechavajte si to na posledny tyzden! .. teraz mam 85 tak snad
no tak klobuk dole i tak krasny vykon no ja som myslel ze nad 80 bodov budem mat ale co uz stava sa dufam ze budem prijaty ja tiez som mal len farmaciu uk v BA a na chemicku STU som daval tiez ale tam nechcem ist
no ja napr fakt neviem .... nechcem nieco tazke, kde budem makat abo co.. myslim, ze budem rada ..ak sa budem stihat ucit normalne a nie ze este tam.. a zas telesna to nebude asi telesna jak na gyme kde sme sa vyhovarali na vselico mozne ale asi predsa len to vidim na tu telesnu
Ja zas vaham, niekde som cital, ze riadne k skuske z fyziky pomozu tie vypocty z fyziky. Tak nad tym vazne rozmyslam, aj ked fyziku rad nejako extra nemam
@kikusinna a tak ako som citala par komentov dozadu, tak ty sa ozaj nemas coho bat, ty to mas iste mozes si pekne zatlieskat, ze si prijata gratulujem ti
Toto maju napisane pri najcastejsich otazkach, takze by to malo byt uverejnene dnes:
28. Kedy sa dozviem, či som prijatý na školu?
Do 24 hodín po ukončení prijímacieho konania (posledný dátum prijímacieho konania je 13.6.2012). Oznam bude uverejnený na webovej stránke fakulty a na verejnej výveske pri Študijnom oddelení. Prijatým uchádzačom bude do jedného týždňa po ukončení prijímacieho konania zaslané písomné vyrozumenie na korešpondenčnú / trvalú adresu uvedenú v prihláške.
mne sa zda, ze som niekde citala, ze si mame predbežne zapisat tie predmety a zaväzne sa budu zapisovat pri zapise...sksala som to urobit, ale neslo mi to...
Ahojte , ak sa možem opýtať tieto skriptá ponuka priamo skola v BA alebo si to mám zhánať niekde na nete ? a či by ste mi vedeli povedať kde pretože orok by som chcela ist na prímacky a chcela by som sa na ne pripravit pomocou tých otázok , Neviete aka cena sa pohybuje okolo tých kníh ? Veľmi poekne dakujem za odpoved
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
156 komentov
nechcem vás strašiť,ale tento rok je na farmácii prihlasených 1017 a beru len 200, tak sa posnažte.
Ináč, ja sa už učim 3/4 roka na ne.
A este som chcela poprosit, mate niekto tie chyby vypisane ktore otazky su tie chybne, popr. kde by som to mohla najst?
Vdaka a tym co idu uz zajtra na prijimacky, drzim palce
@vera242 - ako? budeme spoluziaci?
kde mas este prihlasky?
» www.fpharm.uniba.sk/fileadmin/user_...
a farmaceuticku botaniku.plus anglinu.vraj v prvaku su to zadarm o kredity
28. Kedy sa dozviem, či som prijatý na školu?
Do 24 hodín po ukončení prijímacieho konania (posledný dátum prijímacieho konania je 13.6.2012). Oznam bude uverejnený na webovej stránke fakulty a na verejnej výveske pri Študijnom oddelení. Prijatým uchádzačom bude do jedného týždňa po ukončení prijímacieho konania zaslané písomné vyrozumenie na korešpondenčnú / trvalú adresu uvedenú v prihláške.
Lebo ja budem mať maturitu z chémie a matiky, meniť sa to už nedá.
Vďaka