@zuzanka77 moja sesternica studuje na farmacii a pracovala popri studiu uplne bez problemov zalezi hlavne na tom ako je clovek sikovny a nakolko si rozumie so svojou lenivostou
@majom a nevieš, či by aj budúci rok (2013) mali byť také isté alebo iné?? Chcem sa to začať učiť, no neviem či mi budú stačiť tie určené na tento rok... (rok vydania je tam 2010).
@ashley13 budú ti stačiť tie z 2010...ja som si nedávno objednávala na UKF a poslali mi z 201 ..aa už sa to ideš začať učiť? ja chcem tiež skúsiť nabudúci rok
@sidness Áno, maturujem.. A ty? Inak, písala som na študijné a odpísali, že momentálne majú z vydania 2010 len pár kusov chémie, všetko vypredané. Čiže na jeseň bude asi len dotlač, takže sa môžeme pokojne učiť.
@17 Ja mám ešte k tomu tú maturitu v angličtine (chodím na bilingválne gymnázium), takže to bude ,,fun" učiť sa aj na to, aj na to a ešte aj normálne do školy... Preto chcem začať skôr.
Tento rok sa hlásilo 1018 ľudí... Ale berú 200, takže máme dosť veľkú šancu sa tam dostať, keď neodflákneme prípravu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Na farmáciu ti teraz poslali z 2010?
Tento rok sa hlásilo 1018 ľudí... Ale berú 200, takže máme dosť veľkú šancu sa tam dostať, keď neodflákneme prípravu.