Servuste vsetci hrania chtivy. Mam otazku kupil som si novy farming Simulator aj som sa to pokusil nainstalovat ale hra mi nejde kde som spravil chybicku? Na obrazovke mam ikonecku farmingu ale nefachci to? Laptop je novy so zakladnymi programmami
už vidím tých hrania chtivých ako tečú nad Farming Simulator. Veď choď k babke záhradu pokopať, ona bude rada, ty budeš rád a nebudeš kokotiny kupovať.
No a teda aby som len nehejtil... Napísal si, že to nejde, to je pekné. Ale chcelo by to viac. Čo to robí keď na to 2x klikneš ? Vyskočí nejaké okienko o chybe, nestane sa nič, zapne sa to a hneď aj vypne ? SKús to trochu špecifikovať a možno ti aj niekto poradí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
No a teda aby som len nehejtil... Napísal si, že to nejde, to je pekné. Ale chcelo by to viac. Čo to robí keď na to 2x klikneš ? Vyskočí nejaké okienko o chybe, nestane sa nič, zapne sa to a hneď aj vypne ? SKús to trochu špecifikovať a možno ti aj niekto poradí.