Prostredníctvom tohto príspevku chcem upozorniť ludi ktorý sa do našej "SUPER" Faurecie chystajú. Ak mate radšej peniaze ako zdravý rozum prosím, no ak vam nieje jedno ako bude vaše duševne zdravie vyzerať po par mesiacoch tak tam rozhodne nechoďte. Ludia
čo ja viem, rozpravaj to rumunom, ktorých tam neberaju..
ja už som mal len z pohovoru knedlik v krku...môžem jebat takú firmu, ktora chce od zamestnanca aby ťahal 12tky a ráno šiel zas do práce, resp..od 10 do 22hej..a zas od 6tej do 18tej..od 18tej do 6 resp. do 10..
Ani neviem, o com je rec a moze mi to byt uplne jedno, kedze som z opacneho konca Slovenska, ale mal som nutkavu potrebu vyjadrit sa k tejto problematike...
to isté by som mohla povedať o jednom nemenovanom hoteli v našom meste, a aj viac, s tým rozdielom, že za tri soboty dostaneme o 100€ menej smutné na tom je, že má 4 hviezdičky a je to 'najlepší' hotel, ktorý tu máme, ale čo už...
@3 ... opacny koniec ... podla toho co som nasiel, tak su aj v Bratislave, Hlohovci, v spominanych Kosiciach, Lozorne, Trnave a Ziline.
A neviem co ste cakali od zahranicneho investora/zamestnavatela ...
Inak je podobnych dodavatelov pre automobilky po Slovensku plno a vsetko je to rovnaky odpad.
Poznám pár týpkov ktorí tam robia, a hoci sa samozrejme sťažujú, vždy je to lepšie ako drôtom do oka. Tak ti poviem.., v KE veľmi veľké šance získať super robotu nemáš, takže radšej mať nejakú robotu, než žiadnu.
A takto nejak to funguje aj vo VALEU, USSteele, v Kechneci a pod.
Si proste otrok, ak sa ti nepáči, choď inde.
Prípadne si mal študovať niečo, čo ťa lepšie uživí
@myschka ono sa hovorí, že nie je robota, no musím povedať, že je to jeden veľký bullshit. keď človek chce, dobrú robotu si vie nájsť aj v košiciach a nemusí byť odkázaný na faureciu či uss.
@klaudiqaaa píšem o tom, že je ťažké nájsť super robotu - tj takú o akej väčšinou človek sníva, prípadne podľa odboru čo študuje... ale tak keď niekto odfláka strednú, vyserie sa na VŠ po prvom semestri a potom čaká že sa oňho zamestnávatelia pobijú, tak nech sa nediví, že skončil vo faurecii
nevravím, že keď je niekto šikovný, nenájde si robotu/neuživí sa... či už tu na východe alebo hocikde inde
@tommy851 ja viem že je plno vyštudovaných s podradnou robotou.. ale ing. titul momentálne znamená asi toľko čo maturita pred 10-15 rokmi :/ tou @12tkou som myslela, že ak má niekto vlohy na, dajme tomu jazyky, nech ide študovať tlmočníctvo alebo niečo pod., a ak je šikovný, robotu si nájde.. takže až taký zbytočný ten titul nie je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ja už som mal len z pohovoru knedlik v krku...môžem jebat takú firmu, ktora chce od zamestnanca aby ťahal 12tky a ráno šiel zas do práce, resp..od 10 do 22hej..a zas od 6tej do 18tej..od 18tej do 6 resp. do 10..
A neviem co ste cakali od zahranicneho investora/zamestnavatela ...
Inak je podobnych dodavatelov pre automobilky po Slovensku plno a vsetko je to rovnaky odpad.
A takto nejak to funguje aj vo VALEU, USSteele, v Kechneci a pod.
Si proste otrok, ak sa ti nepáči, choď inde.
Prípadne si mal študovať niečo, čo ťa lepšie uživí
nevravím, že keď je niekto šikovný, nenájde si robotu/neuživí sa... či už tu na východe alebo hocikde inde
@tommy851 ja viem že je plno vyštudovaných s podradnou robotou.. ale ing. titul momentálne znamená asi toľko čo maturita pred 10-15 rokmi :/ tou @12tkou som myslela, že ak má niekto vlohy na, dajme tomu jazyky, nech ide študovať tlmočníctvo alebo niečo pod., a ak je šikovný, robotu si nájde.. takže až taký zbytočný ten titul nie je