ja by som tie peniaze, ktore su napchate do superstar, radsej rozdala neznamym garazovym kapelam, ktore na sebe NAOZAJ tvrdo makaju, robia HUDBU a maju zaujem prave o HUDBU a nie o rocne zviditelnenie sa.
(inak, ja nemám na Superstar nejaký strašne negatívny názor. Teda, do tejto série som nemala. Videla som pár minút z jednej časti, kde sa smiali nejakej babe, lebo bola tučná. Pekného chlapca pustili ďalej, lebo bol pekný. Takýchto ľudí stretávam každý deň vo svojom živote, nechce sa mi na to pozerať aj po večeroch.)
ono by sa to malo volať supermodel alebo nejako podobne. lebo tam vobec nejde o spev ale o to, že napichané trinástky zoberú otcovi služobný telefón a od rána do večera posielajú esemesky tomu "nAjQrasNuckejsHiemu" chlapcovi aky tam je... som zvedava, do kedy bude tvoriť 50 percent diskusii téma superstar... možno ak by to dávali v rádiu a nevedeli by sme o tých ľuďoch nič, len ako spievajú, by sa to dalo sledovať... inak :-! dúfam, že nevyhrá nikto...
Ben?????? No preboha.... to je skorej že Mr. Bean.... neznašam....mne sa nepaci vobec nikto z tochto rocnik finalistov, vlastne podla mna je aj superstar dost velka hlupost..mno, nemam to rada... a chodura uz vobec, iba miro smajda je celkom v pohode ( bacha, ja teraz riesim chalanov, a spev, nie vyzor
@31 uplne suhlasim. aj ked, tento rok to s tou krasou nie je taka katasrofa...lebo marek lacko už vypadol, cristovao je totalny d***l, ale ešte je tu leo machala...boze, ci ich vsetkych neznasam... ( okrem mira smajdu)
podla mna je superstar hovadina daktore kapeli na sebe tvrdo makaju skladaju super songy a nido ich nepocuva len preto ze sa niak nemozu zviditelnit bo nato nemaju sancu a teraz do superstar na konkurz pride daky debil co celkom dobre spieva a super vyzera a uz je vo finale len preto ze dobre vyzera....ale keby to uz mal dakto vyhrat tak smajda alebo bendik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
aj Janko
Superstááááááár,
nie si hviezda, ale komerčný kár.
superstáááááááár,
nie su hviezda, ale komerčný kár,
superstáááááááár,
nie si hviezda ale konzumný kokot,
FUJ!
(inak, ja nemám na Superstar nejaký strašne negatívny názor. Teda, do tejto série som nemala. Videla som pár minút z jednej časti, kde sa smiali nejakej babe, lebo bola tučná. Pekného chlapca pustili ďalej, lebo bol pekný. Takýchto ľudí stretávam každý deň vo svojom živote, nechce sa mi na to pozerať aj po večeroch.)
drzim palce Chodurovi a Leone.
lacho a stara
z ceska:
chodur a bagarova
Alebo snád aj...Dominika Stará?
Bagarovú moc nemusím.
Ale si myslim, ze ta Karolina ktora vypadla spievala mozno este lepsie ako Dominika Stara
A Leona Šenková je úplne v pohode.....
takže týmto dvom.....