@macbec ja neviem, nepočítala som to tak podľa nálady.. napísala som asi na 6-7 stránok a čakala som, či mi odpíšu.. potom som čakala na tie lajky a potom čím viac lajkov som mala, tak som prosila o vzájomné väčšie stránky a potom začali už aj mne písať také úplne malinké stránky, či nedáme vzájomné.. najprv som dávala všetkým, ale nakoniec som to už obmedzila, lebo som nechcela mať tam len spam
@zelinka vies, len ono ide o stranku ktora sa tyka mojej prace, pracujem aj na webstranke ale tak vsetci vieme ze vsetko ide cez fb a preto si myslim ze sa asi viacej ludi dozvie o otm cez fb, ako cez normalnu webku
Tak popros svojich priateľov a buď fanúšikom stránok podobnej témy, komentuj im a všimnú si ťa, tak sa o tebe dozvedia a možno sa im zapáčiš...a buď dobrý, pridávaj veci tam, rob čojaviem súťaže, udalosti, daj sa aj na iné sociálne siete, všetky ich poprepájaj ( odkazy jedna na druhú ) a buď živý tak amatérsky mi napadlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov