Nevie niekto, či sa dá urobiť FB dať, že mi tam bude ukazovať kde, kto, kedy lajkol nejaké príspevky? ako myslím nad chatom, v takom rámčeku... veľmi by som to chcela...
@mcvpn jj.. niekde som to tu dávnejšie tuším už čítala.. a tiež keď som mala teraz nový účet, tak hneď ako som si pridala stého priateľa tak mi to nabehlo v sekunde
@goth111 nie tak celkom.,.. ak by som dala toto čo mi ty vravíš, tak mi len príde do upozornenia, čo ten človek pridal ja potrebujem taký ten rámček, ktorý je nad chatom a tam sa píše, že ten lajkol toto a tak.... vieš čo myslím??
@sarita621 ako máš tú lištu s online ľuďmi, dostaň sa myšou hore k FB lište. Niekde na prelome týchto líšt by sa ti mala zjaviť "dvojšípka" na "vytiahnutie" lišty. potiahni dolu a nastav si veľkosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
samu seba si podkopala,hanbila by som sa za teba a za tu reakciu v @3 si daj facku
toto je tvoj citát, škoda, že sa toho aj nedržíš a si nechutná aj sama sebe.
:letim:
@24 veď napísala ty pi*a, nie ty piča za tou hviezdičkou mohlo byť hocičo
a čo vám napadne prvé o tom pomlčme, keďže nie sme vulgárne