ak ma rada chemiu? myslis ze to je prevazne chemia? tam je aj vo velkom zastupena matika a fyzika, takze si nepredstavujte nejake prelievanie zelenej tekutiny zo skumavky do skumavky a vselijake vybuchy na sposob Majstra N, bude tam aj vela pocitania.
ale tak ja nevravim že je tam len chemia..samozrejme že je tam aj matika aj fyzika...s tym musi každy predom počitať...a ja si žiadne prelievanie zelenej tekutiny nemusim predstavovať...pretože je mi jasne že na potnavinarstve to bude asi o niečom inom...lenže na technickej a chem. fakulte je vela zamerani. každy si može vybrať...
Ja konkretne s nou nic nemám, ale moja kamoška tam ide chodiť. Čo môžem, povedať z výpovedí ľudí tam študujúcich, ak ľahké to nie je. Ale ono zas je predpoklad, že ked sa na tú školu hlásiš tak máš úroveň minimálne chémie dosť dobrú, aj ked bude tam aj veľa matiky a fyziky, ale myslim si ze vzdy sa najdu nejaki ochotnaci co ti s tym pomozu A toez zalezi aj od odboru, ktory si vyberies. Kazdopadne uplatnenie do buducnosti mas vynikajuce.
nuž...aj ja som chcela potravinarstvo...ale je tam tak vela lakavych možnosti že si poriadne neviem vybrať. čo však viem je to že fyzika a matika su najmä v prvych dvoch ročnikoch...ja tam chcem isť predovšetkym pre chemiu, fyziku mam rada tiež a matematiku si musim doplniť.
nemaj strach...zvladneš to len si treba veriť vela sa učiť a hlavne byť s tym stotožneny...a ak maš rada aj chemiu a rada sa jej venuješ pritom vieš pretrpieť aj fyziku a matiku, tak prečo nie? držim palce.
nuž...ale tak ty určite vieš derivacie a integraly zatial čo my to už ani brať na škole nebudeme a bohužial sme nemohli ani na fyzike kedže sa predpokladalo že to budeme mať zmaknute...ale tak fyzika a matematika maju toho vela spoločneho...ale určite vela zaleži aj na učitelovi...
tak samozrejme...ale tak lahke to nebude ale študium na vyške nie je nikde bohvieako lahke ale určite sa to da zvladnuť. k nam do školy prišla jedna poradkyna z fakulty a snažila sa nas naverbovať aby sme šli na tu školu vymenovala všetky možne varianty študia a poznamenala že väčšina študentov to zvladne a vraj stačia na začiatok vedomosti zo strednej pritom existuju kurzy na doučovanie toho čo je potrebne...takže...pevne verim že to zvladneš
Hovorili, že zoberú každého, pretože ako každá technika na Slovensku aj oni majú nedostatok študentov. Stále sa snažia udržať kvalitu vyučovania takže cez sitá v 1. a 2. ročníku odtiaľ asi dosť žiakov odchádza. Ale tiež vraveli, že sa venujú tým ktorý majú naozaj záujem. A ako hlavný predmet tam oni brali na začiatku matiku... lebo bez tej sa ďalej nepohneš.
Nuž len ako tam naozaj je zistíš asi len na DOD, keď sa popýtaš študentov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Mimochodom som to myslel ironicky.
Na debilnu otazku, ze ci to dievcata zvladnu som dal debilnu odpoved.
(Zvladne to asi ten kto sa bude snazit nie?)
1,3 ty kde žiješ? samozrejme, že zvládnu a nečudovala by som sa, keby oveľa lepšie, ako chalani...
Hovorili, že zoberú každého, pretože ako každá technika na Slovensku aj oni majú nedostatok študentov. Stále sa snažia udržať kvalitu vyučovania takže cez sitá v 1. a 2. ročníku odtiaľ asi dosť žiakov odchádza. Ale tiež vraveli, že sa venujú tým ktorý majú naozaj záujem. A ako hlavný predmet tam oni brali na začiatku matiku... lebo bez tej sa ďalej nepohneš.
Nuž len ako tam naozaj je zistíš asi len na DOD, keď sa popýtaš študentov.
Ako pozerám na vaše rozvrhy, tak si tetušky moc nenechali záležat
ale ten rozvrh je strasne nahovno