Ahojte chcem sa spýtať, podával si niekto z vás prihlášku na FEI STU teraz na ten druhý termín??...lebo neviem,či musia byť známky overené školou alebo či mi stačia overené vysvedčenia napr. na obecnom alebo mestskom úrade...lebo veď v škole teraz nikto n
keď som posielala maturitné a poslednoročné vysvedčenie, tak kópie som si dávala robiť normálne na úrade, notár by ťa vyšiel dosť draho, keby si to chcela u neho, myslím...
a v škole niekto je aj cez prázdniny, hoci neviem či presne tí kompetentní ľudia, ktorých potrebuješ
tak sa riaď tým, čo tam je napísané, hoci chápem, že si to potrebuješ overiť, mala som tiež stresy, či robím všetko správne, keď som vypĺňala prihlášky
@fergie1581 podľa toho, čo som našla na tej stránke: "Váš životopis a lekárske potvrdenie nevyžadujeme. Lekárske potvrdenie je potrebné doložiť len v prípade, ak máte zdravotné problémy, ktoré by mohli byť prekážkou štúdia na našej fakulte." tak pokiaľ nespĺňaš tú druhú vetu, tak netreba
@antifunebracka mne to tu nechýba, ja sa len cez týždeň strašne nudím... a vieš, že si mi zlomil srdce a sebavedomie, keďže sa nenachádzam v tvojom zozname dievčat, "ktoré by si chcel v najbližšom roku potenciálne dostať do postele"
@antifunebracka ešte raz, toto_ je pracovný týždeň, toto. je víkend, môj týždeň vyzerá ________________________________________... čiarky- som doma, nemám čo robiť (logicky som tu, ale iba sa pozerám, čítam a nereagujem {okrem tohto fóra, kde človek hľadal pomoc, lebo keby som tu žila ako predtým, zase by mi to kazilo charakter a reputáciu}), bodky- som so zadaným zadaním a v súčasnej dobe je konečne všetko tak dobré, ako len môže byť a on to vie
nepochopil si môj vtip, resp. prečítaj si všetko, čo tam je len po poslednú čiarku (to je pravda, ten zvyšok je len okrasa), resp. ako okrášlene, nezaujato a bezstarostne napísať, že si mi kedysi sľuboval, že tam budem
pc, zase je to dlhé, ešte niečo ťa zaujíma?
v deň, keď som odtiaľto odišla som mala absťák a plakala! som. na druhý deň mi ten môj debil povedal, ako môžem zistiť to zmenené heslo a povedala som si, že raz, keď budem veľká a múdra sa sem možno @mkamka vráti, ale čas na to ešte nenastal
ešte dlhšie, s tebou sa vždy tak dobre vypráva, Karolína a druhý odsek ma už zase tak netrápi a možno mi to vydrží aj dozajtra (som predsa len ženského pohlavia, aj keď vraj "iná {a predsa rovnaká})
@laso ale neklam, dobre tu places, ze sa nemozes vratit a ja som ta do miss chcel dat. ale odisla si. a pravidla su jasne: neaktivne nicky nemozu do rebricka disappointed:sorry)ale som rad, ze si stastna (a primerane chaoticka ako vzdy)
@antifunebracka za posledné dva týždne som ti venovala tisícky slov, formulovala desiatky možných odpovedí a ty si si z toho aj tak nič neprečítaš, všetko ostalo len v mojej hlave a už som to zabudla
tak myšlienky dneška: máš zlý vkus, lebo krása ženy pramení v jej ženskosti a tá spočíva v jej poslaní byť matkou, čiže tie ktoré ho necítia, nemôžu byť skutočné ženy
p.s. však som Lukášovi spravila peknú webku (prejdi s myšou po zelenej lište) a tortu?
.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... toto sú zbytočnosti
@laso krasa zeny nepochybne prameni z jej zenskosti, no tie blbosti o materstve si nvm v ktorej steelovej vycitala, to s tym nema nic spolocne. ale webka je pekna a torta je uplne NADHERNA. a tie tvoje myslienky smerom ku mne... nvm, ci sa mam tesit abo desit. boli pekne ci zle?
@antifunebracka ale fujky nejakú steelovku som prečítala možno v 12tich, ale na moju teóriu som si spojila dve veci, tá prvá bola o uvedomení si a spokojnosti so svojou ženskosťou a tú druhú si už nepamätám, ale pohľadám to neskôr... napadol mi ešte taký dodatok, že ak ženy nie sú ženami, to že sa mi páčia, vyvracia teóriu o tom, že som lezba a nastoľuje ďalšiu teóriu o tom, že gejov je viac, ako si myslíme a je ti dúfam jasné, že moje teórie a výplody sú vždy naj- bez ohľadu, čo si za to doplníš
veď tie myšlienky, to je taká moja úchylka, že si v hlave vymýšľam milión možných rozhovorov a potom sa s tým človekom nemusím rozprávať, lebo som sa s ním už v podstate porozprávala, len toľko a pri tebe mi to ešte ušetrí hrúzu z toho, čo mi odpíšeš v podstate je to niečo ako imaginárny kamarát h´mm
ďakujem, ďakujem, ďakujem a ty teraz musíš uhádnuť, prečo som sa ti s ňou musela pochváliť
@laso tvoje teorie by si zasluzili samostatny filozoficky traktat a mna sa bat nemusis, ja som na teba vzdy mily noo ja som to pochopil tak, ze sa lubite a ste do seba a davate to na znamost celemu svetu a podla mna kazdy sa raz za cas s niekym rozprava v duchu :s a com sa bavime najcastejsie my?
@antirfunebracka super, moja slovná zásoba sa práve rozšírila o nové slovo, hoci ho pravdepodobne zabudnem... tak milý možno, ale ty nevieš, ako sa čo dotýka mňa
ja som sa pýtala len na tortu, ale budiž
ale to je moja športová disciplína a o hocičom, v hlave viem myšlienky pekne rozviť
a idem si za 5 hodín do BA na zápis, vôbec som včera večer nešla cez ňu domov
@antifunebracka ale ty nevieš, čo to urobilo so mnou... proste hrozné búšenie srdca, triaška, nikdy som s ničím závislým neskončila a opäť to skúsila, takže 1vá takáto skúsenosť v živote...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
a v škole niekto je aj cez prázdniny, hoci neviem či presne tí kompetentní ľudia, ktorých potrebuješ
nepochopil si môj vtip, resp. prečítaj si všetko, čo tam je len po poslednú čiarku (to je pravda, ten zvyšok je len okrasa), resp. ako okrášlene, nezaujato a bezstarostne napísať, že si mi kedysi sľuboval, že tam budem
pc, zase je to dlhé, ešte niečo ťa zaujíma?
v deň, keď som odtiaľto odišla som mala absťák a plakala! som. na druhý deň mi ten môj debil povedal, ako môžem zistiť to zmenené heslo a povedala som si, že raz, keď budem veľká a múdra sa sem možno @mkamka vráti, ale čas na to ešte nenastal
ešte dlhšie, s tebou sa vždy tak dobre vypráva, Karolína a druhý odsek ma už zase tak netrápi a možno mi to vydrží aj dozajtra (som predsa len ženského pohlavia, aj keď vraj "iná {a predsa rovnaká})
tak myšlienky dneška: máš zlý vkus, lebo krása ženy pramení v jej ženskosti a tá spočíva v jej poslaní byť matkou, čiže tie ktoré ho necítia, nemôžu byť skutočné ženy
p.s. však som Lukášovi spravila peknú webku (prejdi s myšou po zelenej lište) a tortu?
.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... toto sú zbytočnosti
veď tie myšlienky, to je taká moja úchylka, že si v hlave vymýšľam milión možných rozhovorov a potom sa s tým človekom nemusím rozprávať, lebo som sa s ním už v podstate porozprávala, len toľko a pri tebe mi to ešte ušetrí hrúzu z toho, čo mi odpíšeš v podstate je to niečo ako imaginárny kamarát h´mm
ďakujem, ďakujem, ďakujem a ty teraz musíš uhádnuť, prečo som sa ti s ňou musela pochváliť
ja som sa pýtala len na tortu, ale budiž
ale to je moja športová disciplína a o hocičom, v hlave viem myšlienky pekne rozviť
a idem si za 5 hodín do BA na zápis, vôbec som včera večer nešla cez ňu domov
ale už sa blíži naše rande
neplánujem byť agresívna, takže sa nie je čoho báť
práve teraz som skoro dostala infarkt z toho, čo som urobila