@semhamforas ja som si skôr myslel, že matika bude väčšia zaberačka a ešte mám kus strach z programovania, keďže programovať vôbec neviem. Nevieš aký programovací jazyk sa tam učí?
@kronos mas tam C, ako vsetky odbory prvy semester a potom neviem, kam ides na aky odbor... bude veselo neboj sa, fyzika je tazsia ako matika no... prvy rok byva tazky dokym si zvyknes, a ak prejdes vsetko, aj s odretymi usami, si na dobrej ceste...
@kronos prakticky tam ide vsetko uplne od zaciatku co sa tyka odbornych predmetov, napriklad gymplaci nemali elektriku a podobne, ale ovela rychlejsim tempom... co sa tyka programka budes vediet Ccko ako tak, nic mega, a budes mat v tom 2. semester nejake kodenia lahke ohladom architektury pc, ziadny velky problem v tomto...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Programovanie neviem v čom tam je, ale tipujem že C-čko
@drizds ta ja mam odbor elektrotechnika na ing by som chcel elektroenergetiku. Vyzaduju aby som aj vedel programovat ci sa tam ide uplne od zaciatku?