@lulu9512 práve preto sa pýtam, lebo ani ja som nedostal... z EUBA mi pekne poslali aj tézy, čo mám očakávať na skúškach tak preto mi to prišlo divné pokladal som to za automatické,že priložia k pozvánke aj nejaké inštrukcie..nebolo tam písané ani kedy bude vyhodnotenie, zápis, proste nič..
nie nie nebolo nič také, tézy oni nedávajú asi preto, že sa máme naučiť to čo je v tých požiadavkách a to je všetko...vyhodnotienie nám povedia tam ked budeme na prijímačkách, a o zápise info dostaneme asi až ked nás prijmú, dúfam a ty chceš ísť na EUBU?
odkiaľ to máš, že vyhodnotenie nám povedia po testoch? na EUBA sa to dalo pozrieť cez net, ale aj v priebehu dňa to dali na nástenku v škole po 16tej, len komu sa tam bude chcieť čakat...tak radšej by som šiel do BA, po 4 rokoch to chce zmenu a navyše v NR nemajú odbor ktorý som chcel.. ty si si dala ktorý odbor na FEM?
nie tak som to myslela že nám povedia ale že vyhodnotenie bude po testoch na nástenke, zle som to napísala ....a dala som si ekonomiku podniku, tam sa chcem strašne dostať, len to bude ťažké
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov