bože ona bola tak fajn ked som o nej počul prvykrat,v BEP,ale teraz je to čistý Pop,nie ja som ten song počul raz aj to asi len minutu a stačilo mi,toto nie je moja krvna skupina
genialna pesnicka,len sa mi pacila asi pred pol rokom, teraz ked ju hraju v radiach,tak ju uz nemusim...v podstate sa mi previdelne stava,ze sa mi paci nejaka pesnicka dlho predtym ako sa dostane do radii a potom ked sa z nej stane hit prestane sa mi pacit..podobne to bolo aj s Pink-Dear Mr. President
To je tam fakt vkuse všetko dookola. Big Girls Don´t Cry, Umbrella alebo Say It Right. Mne sa tie pesničky (okrem Umbrella) páčili a teraz ich už fakt nemôžem.
to je to škrata ktorá sa nejakým neznámym spôsobom (asi cez postele) dostala k takej sláve BEP som ešte mohol ale čo ich začali hrať dookola a úplne ako keby zhiphopoveli no bleeee
Mne sa tá pesnička nepáčila ani keď som ju prvý krát počula ale strpiet ju viem, pretože moja kamka sa do tej pesničky zamilovala.... čiže nemám inu možnosř ako počuvat ju....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale stacilo mi byt na brigade kazdy den to pocuvat 5 krat za den a uz som jej mala dost