Ja som práve začala baliť!!! Už sa teším od apríla či od kedy... A ten line up je skvelý, už len kvôli Fixe by som išla. A HTčko, Slíže, Davovka, Chiki, Zóna ...ach! Áno a Vrbovských víťazov musím vidieť.
Buď si sa schovávala, alebo zaúradoval môj orlí zrak a schopnosť spoznať človeka z fotiek, čo je "trochu" pravdepodobnejšia možnosť ...
Inak bolo fakt parádne, presne podľa očakávania, ale aj keď sa ma to bytostne netýka, neodpustím si zafrflanie na ten zákaz alkoholu, ktorý nebol spomenutý na stránke, to je vyslovená úbohosť a mamonárstvo ..
@tunidlo bola som, bola som! v piatok síce príliš indisponovaná, ale sobotu som užila všetkého tak, ako sa patrí
a zákaz alkoholu moje kamarátky, ktorým som z Trnavy nosila destiláty riešili tak, že hneď nad areálom bola taká elektrická skriňa a tam sme chodili chlipkať.. ale súcitím s vami v tomto.
So mnou netreba, ale napríklad s takým chalanom, ktorý kvôli pivu v ruke v stanovom mestečku musel dať SBSke 10E úplatok, aby ho nevyhodili už asi treba ...
No ľudí, ktorí evidentne prebrali sa tam aj napriek tomu fakt našlo dosť ...
Niektorí vedia buď fľaše dobre schovávať, alebo sú z bohatej rodiny, že sa môžu namol ožrať z alkoholu kupovaného na feste
@tunidlo no práve prepisujem rozhovor s anonym kids, len neviem, kedy sa ku mne dostanú fotky.. ale inak som ako reportér nebola, viac-menej som sa len ponevierala celý čas
@tikalok ale veď toto, na prvom sa mi podarilo dostať to dovnútra, lebo moje špeciálne pásky (to som aj babám prenášala vtedy) a na druhom som so sebou nič nemala, ale viem, že za pódium s vlastným chlastom nepúšťali..
@tikalok no ja som s nimi problém nemala, ale počula som tiež všeličo.. akože, nerobili nič, kým mi nehajlujú pred ksichtom, musela som si zvyknúť na to, že mám byť ticho.. náckovia tam boli, vyrývali odušu, SBSkári sa pozerali.. veď ako vždy a všade..
Čo som ja videl, tak len na Davovke nejaký chalan, ktorý na SBS napľul riadne schytal a preletel cez zábranu ... (teda dosť zlé, ale na festivalovú SBS to podľa mojich skúseností nie je zrovna niečo, čo by festival diskreditovalo )
Čo keby niekto založil firmu s názvom (a nielen názvom) priateľská SBS? ...
Preboha, však ten týpek by bol razom milionárom, pri tom, čo sa tu deje ...
Hej, ja to považujem za vrchol oportunizmu a chuti žmýkať peniaze ...
Pritom keby to bolo na tej stránke jasne napísané, nemal by som vlastne takmer nič proti ... Aspoň by ohľadom tej ziskuchtivosti bolo jednané s ľuďmi narovinu ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
cena slusiva.. to teraz Minikvas10 spravuje kto? tiez ten isty ako Bukovu?
to bude mat Té asi peniazky, ked tolko organizuje
Bukova bude dedina festivalov onedlho..
Ja už si každopádne potrebujem dávať dávky pokoja od školy do žíl, inak by som asi umrel z tohto semestra ...
A ako bol pre mňa minulý rok v pomere line-up/cena jasný líder Červeník, tak je to tento rok Buková, tuším by som tam šiel, aj keby som mal byť sám
snad nie je masochista, co ma rad minusove konto =D
A predsa som nemal dojem, že som ťa videl ...
Buď si sa schovávala, alebo zaúradoval môj orlí zrak a schopnosť spoznať človeka z fotiek, čo je "trochu" pravdepodobnejšia možnosť ...
Inak bolo fakt parádne, presne podľa očakávania, ale aj keď sa ma to bytostne netýka, neodpustím si zafrflanie na ten zákaz alkoholu, ktorý nebol spomenutý na stránke, to je vyslovená úbohosť a mamonárstvo ..
a zákaz alkoholu moje kamarátky, ktorým som z Trnavy nosila destiláty riešili tak, že hneď nad areálom bola taká elektrická skriňa a tam sme chodili chlipkať.. ale súcitím s vami v tomto.
So mnou netreba, ale napríklad s takým chalanom, ktorý kvôli pivu v ruke v stanovom mestečku musel dať SBSke 10E úplatok, aby ho nevyhodili už asi treba ...
No ľudí, ktorí evidentne prebrali sa tam aj napriek tomu fakt našlo dosť ...
Niektorí vedia buď fľaše dobre schovávať, alebo sú z bohatej rodiny, že sa môžu namol ožrať z alkoholu kupovaného na feste
alebo ste šikovníci
Ale je to zákerné, že sa na stránke nič nenapíše!
Ale je to zákerné, že sa na stránke nič nepíše!
Čo som ja videl, tak len na Davovke nejaký chalan, ktorý na SBS napľul riadne schytal a preletel cez zábranu ... (teda dosť zlé, ale na festivalovú SBS to podľa mojich skúseností nie je zrovna niečo, čo by festival diskreditovalo )
Čo keby niekto založil firmu s názvom (a nielen názvom) priateľská SBS? ...
Preboha, však ten týpek by bol razom milionárom, pri tom, čo sa tu deje ...
Hej, ja to považujem za vrchol oportunizmu a chuti žmýkať peniaze ...
Pritom keby to bolo na tej stránke jasne napísané, nemal by som vlastne takmer nič proti ... Aspoň by ohľadom tej ziskuchtivosti bolo jednané s ľuďmi narovinu ...