precitaj si pravidla prijimacieho konania ak budes mat pocit, ze je to v rozpore s pravidlami, tak podaj zalobu...
ale predtym sa urcite odvolaj
myslim ze na inych skolach je to tak, ze ked beru co ja viem 50 ludi a 50. clovek ma tolko bodov ako aj dalsi desiati za nim, tak musia zobrat aj tych desiatich navyse
@interrupcio na tej hlúpej stránke sa je ťažko vyznať...určite sa odvolám a potom uvidím čo sa s tým dá robiť...ale podľa mňa je to sprosté..a som nahnevaná
ja som bola v mojom odbore na FF KU prva a druhy ma rovnako bodov ako ja, ale ja som mala mensie cislo identifikacneho kodu, je to podla toho uricte ta zoberu uz ti prisiel papier ze ta nevzali a v BB som bola 10 mali brat 7 a prisiel mi papier ze ma beru(bez odvolania)- a nedavala som nikde ziadnu obalocku(na to nemam) ...ked ti dojde ze ta nevzali urcite sa odvolaj s tym ze si mala rovnaky pocet bodov ako 4 drzim palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ale predtym sa urcite odvolaj
myslim ze na inych skolach je to tak, ze ked beru co ja viem 50 ludi a 50. clovek ma tolko bodov ako aj dalsi desiati za nim, tak musia zobrat aj tych desiatich navyse