Posielate životopis? V podmienkach som to tam nikde nenašla, tak sa pýtam väčšiny ...viem, že povinný je doklad o zaplatení a potvrdenie o spôsobilosti od lekára...ale životopis som nikde nenašla
oni to ani necitaju, tie tetky na studijnom na to nemaju ani cas, su tak zavalene pracou, ze im to je srdecne jedno .. ja som zivotopis poslal, ale fakt je to len formalita, sam na FiF UK chodim
Drusilka: alda nie je len hawkey a kvoli hawkeymu som si to ani nedal a co sa tyka tvojej otazky, na marketingovu nechodim, som iny odbor, ale mozem ti povedat, tam beru tusim 25 ludi a asi 15 ide po znamostiach a kufrikoch a 10 ide po vedomostiach
@zayl taký prístup sa mi páči...tiež som nechcela posielať, veď keď to výslovne nežiadajú, tak na čo? ale aj tak som ho tam nakoniec dala, lebo som predposraná
Ospravedlnujem sa za dvojity (teraz uz trojity prispevok), ale vyhodilo mi to nejaku chybu a po obnoveni stranky tu uz moj komentar nebol, tak som sa snazil napisat to priblizne podobne. A zrazu tu uz bol
A vela stastia na marketingovej komunikacii, ak sa tam uz dostanes, skola to tazka nie je, len sa tam da dost tazko dostat daj si druhy preferovany odbor aspon nieco menej frekventovane (andragogiku, dejiny umenia a pod.), aby si aj v pripade dobreho vysledku, nezostala na ocot tot moj nazor ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
radšej poslať viac ako keby máš doposielať. ale inak to fakt nikto iste nečíta, ako spomenul @etelnair
možno ho nebudú čítať, ale dlhý životopis predsa vyzerá lepšie............
a...počula som o tom..ále čo..idem to skúsiť..mám aj iné alternatívy ešte, tak uvidíme...možno budem medzi tými desiatimi kto vie
A mimo temy - Klinger je lepsi ako Hawkey
a že je Klinger lepší...tiež som si to myslela..tak pred šiestimi rokmi...ale celý M.A.S.H. je geniálny seriál, porovnávať postavy je kravina
Ale ved ja viem, len som narazal na to, ze ma vzdy zarucene pobavi
Klinger je magor!
Skoda, ze uz som to dlho nikde nevidel.
Hej, hej, len uz som to dlho nikde nevidel
a ja na mash vždy niekde narazím..hlavne na prime a na joj plus to dávajú každý deň o šiestej večer
A vidis, dobry napad, mozno by len stacilo sadnut si k telke
ale len o šiestej sa oplatí! teda aspoň si myslím..taký šeherechrbát mi nechýba
Vzdal som to lebo je to už všetko rozchytané, tak ako písali.
A vela stastia na marketingovej komunikacii, ak sa tam uz dostanes, skola to tazka nie je, len sa tam da dost tazko dostat daj si druhy preferovany odbor aspon nieco menej frekventovane (andragogiku, dejiny umenia a pod.), aby si aj v pripade dobreho vysledku, nezostala na ocot tot moj nazor ..