Nazdar, má niekto skúsenosti s týmto odborom? Najlepšie niekto, kto tam už študuje. Chcel by som tam ísť zo strednej umeleckej, a potrebujem vedieť, či je to náročné, prípadne či tam máte matiku, fyziku, apod. Popis odboru na stránke je veľmi všeobecný...
nenormalna blbost. uplne zbytocny odbor. hovorim to objektivne. to ta nicomu do zivota nenauci a neuplatnis sa s tym resp. v tej oblasti horko tazko. matika, fyzika ani chemia tam urcite nejsu. fakt ti odporucam najst si nejaky iny odbor
@chlorofyl Díky moc! Zdalo sa mi čudné, že o tom nikto nikde nepísal, a tiež mi tam príde veľa vecí zbytočných, ktoré sú do toho aj priamo zahrnuté. A zmiatlo ma, že je taký odbor pod filozofickou fakultou. Pre mňa by bola žiadna matika a fyzika iba plus, ale ak mi to nič nedá, tak nechcem zbytočne zahodiť ďalšie roky, preto som sa chcel informovať
@taxidermist nieco ine skus pouvazovat ja som chodil na fifuk a trocha som poznal tu katedru a tych ludi tam. ale realne ti vravim, ze to je nula bodov. to je skor daco ako kniznicne studia - "ucis sa" o sposoboch ako funguju kniznice, informacne zdroje a systemy. ale to nema s IT nic spolocne. co by ta bavilo? mas nejaku predstavu?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty