poznate niekoho kto bol prijaty na FF UKF bez prij. pohovorov ? Jedna sa o to, ze aj ja som, lenže mne sa podarilo stratit rozhodnutie, ani neviem ako. Potrebovala by som kontakt na hocikoho, kto ma ten papier, kedze su tam udaje o prevode p
ja viem to mi je jasne, teraz tam idem volat prip. zajtra sa zastavit, aby mi papier vydali este raz. ale peniaze potrebujem poslat este dnes (myslim do zajtra sa maju poslat a potvrdenie dostanem az zajtra ak dnes odoslem)....nevies mi prosim ta zaskenovat tvoj papier ? velmi by si mi pomohol.
alebo aspon kolko penazi a na aky ucet mam odoslat a ze ake veci potrebujem poslat, lebo si to nepamatam.
@katuska305 Naskenovať to zrejme nepôjde pretože môj skener si dal funkčnú pauzu.Ale tie údaje ti môžem poslať,prípadne odfotiť alebo aj obe možnosti.Vyber si čo ti viac vyhovuje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ale podľa mňa máš väčší problém a to taký,že na tom papieri,čo ti poslali bol login.
ahoj diky za reakciu.
ja viem to mi je jasne, teraz tam idem volat prip. zajtra sa zastavit, aby mi papier vydali este raz. ale peniaze potrebujem poslat este dnes (myslim do zajtra sa maju poslat a potvrdenie dostanem az zajtra ak dnes odoslem)....nevies mi prosim ta zaskenovat tvoj papier ? velmi by si mi pomohol.
alebo aspon kolko penazi a na aky ucet mam odoslat a ze ake veci potrebujem poslat, lebo si to nepamatam.
he hej teraz sa dozvedam ze staci do poslat vsetko 18.
a aky odbor na FF mas?
inak europske studia ale este enviem presne ze co a jak [: ale potvrdim navratku, uvidim ci pojdem na zapis